Et mesterværk!

s22_CD_gungor_onewildlifesoul_albumartGungor er Michelangelo, alle andre er 4b i billedkunst. Det er intet musik som på lignende måde driver ørerne til højttalerne eller headset’et. Gungor gør det bare bedre.

Ethvert nummer på dette album er et kunstværk med dybder, som man troede ikke fandtes i popmusik. Der findes ikke en lyd, en tone, et klap eller et råb, som ikke er fuldstændigt planlagt.
Det man står tilbage med er et lydunivers, som ikke findes magen til, i hvert fald ikke på denne side af evigheden. Om det er de helt små produktioner med blot guitar, strygere og piano, eller de store synthesizerer og dybe trommer, så er det så præcist og passende, aldrig forceret, men altid “spot on”.

Gungor er i gang med en trilogi under titlen One Wild Life. Første episode hedder Soul. Snart følger: Spirit og til efteråret kommer sidste del: Body.
Soul indeholder 11 sange foruden et introstykke, som sætter stemningen for dette fabelagtige album. Overordnet er der en fantastisk samhørighed på dette album – dog uden at det når helt op på albummet “Ghost upon the earth” fra 2011. Men dette album indeholder 11 perler som kan lyttes til uafhængigt. Der er sågar blevet plads et par rigtig popsange med airplay potentiale.

Gungor konsoliderer deres plads som et af de mest interessante bands overhovedet. Og tænk, der kommer endnu to albums i 2016! Glæd dig og skynd dig at få fat i dette album.
Torben Schmidt