Film gav skuespiller troen tilbage

Jennifer Garner har bl.a. medvirket i filmene Pearl Harbor, Daredevil, 13 Snart 30 og Catch Me if You Can samt TV-serien Alias.
Jennifer Garner har bl.a. medvirket i filmene Pearl Harbor, Daredevil, 13 Snart 30 og Catch Me if You Can samt TV-serien Alias.

Skuespilleren Jennifer Garner har genfundet sin barnetro under optagelsen af filmen ”Miracles from Heaven”.

Charisma News skriver, at skuespilleren for nylig var med til gudstjeneste i pastor T.D. Jakes kirke i Dallas. Her fortalte hun om sin genfundne tro, og hvad den betyder også for hendes familie.

Svært at tro i Hollywood

Garner fortæller, at folk i Hollywood normalt ikke taler om tro. Og hvis man skulle være troende, bliver man som regel holdt udenfor det gode selskab.
– Hjemme i West Virginia gik jeg altid i kirke. Nu (efter filmen), da jeg kom tilbage til Los Angeles, har jeg talt med mine børn om filmen, og de sagde til mig: ”Mor, du tager os ikke med i kirke!” Så vi gik i kirke den søndag, og i dag tog de afsted uden mig. Den beslutning var en direkte gave fra filmen, og det er jeg meget taknemlig for, siger Jennifer Garner.

Himmelske mirakler

”Miracles from Heaven” er baseret på virkelige begivenheder. I filmen spiller Jennifer Garner Christy Beam, der er mor til den alvorligt syge 12-årige Annabel. Pigen må ofte på hospitalet og har mange smerter. Men på en ”god dag” kravler hun højt op i et træ – og falder ned. Mens alle frygter det værste, bliver pigen mirakuløst helbredt efter en nærdøds-oplevelse.
Men også under Annabels sygdom finder hele Beam-familien stor styrke i deres tro. Det gjorde så stort indtryk på Jennifer Garner, at hun fandt tilbage til sin egen barnetro.
Miracles from Heaven er produceret af holdet bag filmen ”Himlen findes virkelig” (om en lille drengs oplevelse af at være i himlen). Den nye film havde premiere i USA den 16. marts 2016.