En virkelighed bedre end Hollywood

s.18 Torben.For nogle uger siden havde vi på Jesus Hotellet i Aalborg premiere på vores film ”The Last Reformation – The Beginning” og det var helt fantastisk. Der var fuldt hus, og vi fik en kanon respons på filmen, hvor flere græd hele vejen igennem.

Lige efter filmen spurgte jeg en ung pige, der var med, hvad hun syntes om filmen. Alt dette med Helligånden, udfrielse og dåb ved neddykkelse var helt nyt for hende.
Men da jeg spurgte hende, hvad hun syntes, svarede hun, at den var en utrolig stærkt film, og at hun aldrig havde set noget lignende og havde svært ved at sætte ord på det.

Jeg spurgte så, om jeg måtte bede for hende, hvilken jeg måtte. Da jeg bad for hende, kom Helligånden med det samme og fyldte hende op, og hun faldt i gulvet, blev sat fri fra en dæmon og derefter døbt med Helligånden og talte højt i tunger. Det var rigtig stærkt. Da hun kom op, var hun rigtig begejstret og strålede at glæde. Jeg spurgte så, om hun nu var klar til at blive døbt, som hun havde set i filmen, og det var hun. Så vi gik med det samme ind og døbte hende.

Der i dåben oplevede hun en frihed som aldrig før, og Helligånden kom endnu engang og fyldte hende op, og det var rigtig smukt og stærkt for hende, også for dem, der så på. Jeg sagde så til alle, at de nu kunne se, at dette ikke kun foregår på film, men at det er virkeligt. Og med det samme løftede hun armene og udbrød: ”Ja, det er virkeligt, det er virkeligt!”

Wow. Hvor er det fantastisk! Det man normalt ser i Hollywoodfilm er ikke virkeligt, men hvad man kan se i vores nye film, som udkom gratis den 27. februar, er virkeligt. Det er virkeligt, ligesom det, vi læser i Apostelens Gerninger, er virkeligt.

Der er ingen skuespil, men kun én Jesus, som er den samme i går, i dag og til evig tid. Så vi er begejstrede og glæder os over, at denne film er udkommet. Ja, fire mere blev døbt den aften – og dette er kun begyndelsen.