Medier tier om tro

Ansvarshavende redaktør Henri Nissen
Ansvarshavende redaktør Henri Nissen

Der skete virkelig, som man kan læse, et par hundrede helbredelser ved Awake-konferencen i København i Bededags-ferien…! Wow!

Det er jo egentlig utroligt at alle medier ikke stod på nakken af hinanden for at fortælle om det, men det er formentlig kun Udfordringen, der fortæller om det.

Så afvisende og fyldt med fordomme er medierne og befolkningen (?) blevet overfor levende kristendom. Hvis det overnaturlige derimod havde rod i Østen, ville mange dukke op.

Heller ikke den etablerede kirkelighed og alle de selvkloge teologer havde åbenbart brug for at opleve teorien i praksis. Jeg så i hvert fald ingen biskopper, og kun få kirkelige ledere.

Men for nogen er teori jo vigtigere end praksis.

Heldigvis kan man dog snart se det hele igen på KKR-tv.Hvis man af en eller anden grund gik glip af det.
Den kristne tv-kanal genudsender om kort tid undervisningen (blandet med miraklerne) på web-tv, det vil sige på ens egen computer eller smart-tv.
De kristne stationer har nemlig ikke længere sendetilladelse på det almindelige tv-net. KKR-tv har en enkelt mulighed tilbage, som kun kan modtages på antenne i København. Men blandt de mere end 50 verdslige kanaler, man kan finde i de almindelige tv-pakker fra YouSee, Stofa og andre udbydere, er der ikke én eneste kristen kanal tilbage.

Det er for dårligt. Det må vi ændre.

Vil du være med til at bede om og arbejde for, at vi får en landsdækkende tv-kanal med kristent indhold? Ikke blot som nu på web-tv, men at fx KKR-tv tages ind i det almindelige program-udbud fra YouSee, Stofa og andre udbydere. (Og hvis nogle af udbyderne læser dette, så gør nu endelig noget ved det! Danmark er et kristent land.)
Indtil det kommer på plads, må vi nøjes med web-tv på internettet. Hvis man har en KKR-boks, kan man overføre web-tv fra internettet til ens eget tv, ligegyldigt hvor man bor i landet – eller verden. Blot der er internet.

Også uden KKR-boks kan man klikke på hjemmesiden KKR-tv.dk og se programmer på sin egen computer.
Og hvis man har et smart-tv, hvor internettet er indbygget, kan man se det på tv-skærmen.
Her er mange andre gode udsendelser, hvis vi vil erstatte noget af den daglige verdslige tv-underholdning med kristne programmer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lad os bede om et gennembrud i æteren.