Blake Shelton ændrer fokus

s23_stor_SheltonAmerikansk The Voice-dommer dropper mainstream-musik i ny udgivelse og fokuserer i stedet på gospelmusik.

Country sanger og ”The Voice”-dommer Blake Shelton tager en pause fra mainstream country musik og fokuserer i stedet på evangeliske sange på sit nye album med titlen ”If I’m Honest.”

En af ​​sangene på albummet hedder ”Frelserens skygge”, og det er en meget personlig sang om tro for Shelton.
”Though the devil tried to break me, my sweet Jesus won’t forsake me, when I’m in my Saviour’s shadow where I’m supposed to be” (Selvom djævelen forsøgte at nedbryde mig, vil Jesus ikke svigte mig, når jeg er i min Frelsers skygge, hvor jeg ved det er bedst at være, lyder det i sangens tekst).
Jessi Alexander, en af ​​sangens medforfattere, fortalte for nylig i et interview med ”Taste of Country” noget om, hvorfra inspirationen til sangen kom:
– Han, Shelton, begyndte på en utrolig sang, en gospel sang, og bad mig og Jon Randall om at hjælpe sig færdig, sagde Alexander.
Shelton fortalte sine følgere på Twitter, at ideen til sangen kom til ham i en drøm:
– Jeg drømte om sangens indhold sidste sommer, skrev han.
– Da jeg vågnede op, skrev jeg alt det ned, som jeg kunne huske.
Sheltons dommerkollega i The Voice, Gwen Stefani, undersøger også sin personlige tro på sit nye album.
Stefani har nylig sagt om ”Now This is What the Truth Feels Like”, at hun var nødt til at kæmpe med sit pladeselskab om, at den slags sange skulle have plads på pladen.
– Vi tror ikke, at folk kommer til at forholde sig til den slags. Du bør udgive det på en anden slags plade, fortalte de hende.
Som svar sagde Stefani:
– Det kan I ikke mene. Jeg synger om Gud her. Jeg lægger mit eget liv ned i den sang, og så sender I den tilbage i hovedet på mig, sagde Stefani ifølge Christian Post.