Helbreder igen i Danmark

Jonathan Conrathe har tidligere besøgt Danmark og bedt for mange syge - med meget tydelige resultater.
Jonathan Conrathe har tidligere besøgt Danmark og bedt for mange syge – med meget tydelige resultater.

Jonathan Conrathe taler og beder for syge på Aglows landskonference i Nyborg.

”Ræk ud… med det, du har – som den du er.” Det er temaet, når den kristne kvindebevægelse Aglow den 27.-29. maj inviterer til konference på hotel Nyborg Strand.

Jonathan Conrathe er hovedtaler. Han er en meget salvet forbeder for syge. Mange oplevede fysiske og andre helbredelser, da han i 2015 og 2013 var i Danmark.
Han er født i England i 1968, og allerede som 9-årig følte han et ”kald” til at bruge sin gave til at fortælle om Guds kærlighed til mennesker.
Som 19-årig begyndte han som evangelist på fuldtid og rejste til mange lande.
– Hvor end han kommer, sker der tegn og undere, som viser, at Gud ønsker at berøre alle mennesker. Over hele verden oplever han, at Gud griber ind – døve hører, blinde ser og lamme går, fortæller Aase Nielsen fra Aglow.
Man kan læse mere om Jonathan Conrathes tjeneste på www.mission24.co.uk.
Udover møderne med Jonathan Conrathe er der lørdag eftermiddag fra kl. 14 til 17.30 tre møder i forlængelse af hinanden:
1) Møde for mænd v/Jonathan Conrathe.
2) Møde for alle med Rita Elmounayer fra Sat-7, en tjeneste med TV-kanaler i Mellemøsten og Nordafrika, som når ud til utallige muslimer i området, og viser Guds kærlighed samt opmuntrer de kristne.
3) Et møde om organisationen HopeNow, som arbejder med at række ud til ”handlede” kvinder på flere niveauer i Danmark.
Lørdag formiddag vil Inger Porsen, National formand for Aglow Danmark, tale ud fra det kald, som Aglow mener Gud har givet, og der vil være forskellige indslag fra Aglows arbejde.
Under hele konferencen vil Conny Herd med band lede lovsangen. Conny bor i Rødekro, hvor hun sammen med sin newzealandske ægtefælle John leder en lokal menighed.
Alle er velkomne – både mænd og kvinder – til at melde sig til disse dage, hvor det handler om at gøre en forskel – at høre fra mennesker, som selv rækker ud med de gode nyheder til dem, der desperat har brug for at møde Jesu forvandlende kraft, fortæller Aase Nielsen.