Politikere gav blomster til hinanden…

Blandt de politikere, som gav blomster-stafetten fra Bibelselskabet videre var Mette Bock fra Liberal Alliance .
Blandt de politikere, som gav blomster-stafetten fra Bibelselskabet videre var Mette Bock fra Liberal Alliance .

På Mors Dag lykkedes det Bibelselskabet at få politiske modstandere til at give hinanden blomster – til gavn for ”Mødre på flugt”.

En blomsterfyldt barnevogn skabte stor opmærksomhed på Strøget i København. Bibelselskabet delte forårsblomster ud med beskeden: ”Giv buketten videre inden for 10 minutter og spred budskabet om de mange mødre på flugt”.
De 100 potter med forårsblomster blev delt ud for at gøre opmærksom på kampagnen ”Støt mødre på flugt”, hvor der samles ind til flygtninge i blandt andet Libanon, Jordan og Irak.
Det var ikke svært at få buketterne til at vandre.
Turister stillede sig op og fotograferede, andre tog selfies, og der blev i det hele taget massevis af billeder af eventet.
De allersidste blomster gik til pølsemanden på pladsen, som stillede dem og nogle foldere om indsamlingen frem til skue, så de kunne pynte og oplyse i hans pølsevogn.
På Christiansborg var de danske politikere også med til at sprede håb for de mange mødre på flugt i ugen op til Mors Dag.
Bibelselskabet uddelte spirende forårsbuketter, som hurtigt nåede ud fra hånd til hånd til samtlige partier på Borgen. Der var stor opbakning, hvilket kunne ses på diverse politikeres Facebook- og Instagramprofiler.
Her blev der lagt billeder op samt opfordret til at støtte Bibelselskabets indsamling.
Således bredte budskabet om ikke at glemme de mange mødre på flugt sig til ministre, folketingsmedlemmer og diplomater, samt til resten af Danmark.