Ned på knæ

- Tankegangen ”ingen andre end os kender Gud” er en dæmonisk doktrin, sagde Tom Bedford, der opfordrer kristne til ikke at dømme andre kristne.
– Tankegangen ”ingen andre end os kender Gud” er en dæmonisk doktrin, sagde Tom Bedford, der opfordrer kristne til ikke at dømme andre kristne.

Profet og pastor Tom Bedford har oplevet Gud gøre store ting i USA. Han opfordrer til at søge Gud, når der ikke sker noget, indtil Gud giver os nogle svar.

Der var skruet lidt op for alvoren, da en veloplagt amerikansk pastor og profet for nylig var på forårsbesøg i City Kirken i Taastrup. Det var tredje gang, pastor og profet Tom Bedford prædikede og profeterede i kulturcentret, hvor kirken holder til.

– Der er varmere i Californien end i Danmark. Men jeg har fundet ud af, hvorfor I er lykkelige: Jeres mad… brød, ost og smør, indledte han muntert – men fortsatte så straks mere alvorligt og profetisk, inspireret af Det Nye Testamente:

– Denne gang siger jeg noget anderledes, for Gud gør noget nyt her. Slå op i Johannes Åbenbaring 3, fra vers 7. Han lukker en dør op. Skriv til menigheden. Han har lukket en dør op. For selvom du ikke er særlig stærk, har du holdt fast i mig. Nogle af dem fra Satans forsamling vil komme og lægge sig ned for dine fødder. Fordi du har holdt fast, vil jeg føre dig ud af dine prøvelser. Hold fast. Dem, der tjener, vil jeg vedkende mig.

– Gud vil omvende denne kirke. I er midt i en stor omvæltning. Jeres fortid, nutid og fremtid tilhører Gud. I lever i det. Han er herre over denne kirke og uanset, hvem der er leder, er han den øverste. Så alt hvad der foregår her, skal være for Gud.
– Han taler til jer som kirke – ikke som individuelle mennesker. Mange forstår ikke, at brevene i Det Ny Testamente var skrevet til kirker, til menigheder. Ikke til den enkelte kristne. Gud taler til en hel gruppe af mennesker.

– Gud skriver stadig breve til menigheder… budskaber og profetiske ord fra den som er hellig og sand. Derfor skal vi også være hellige. Han, som er sand, lyver aldrig, snyder aldrig, understregede Tom Bedford, som er ledende præst i Bread of Life Church i Fresno.

Gud åbner døren

– Det var Jesus, der havde Davids nøgler. Han vil fjerne ting og mennesker, der stod imod Gud i Taastrup. Der er dæmoniske kræfter, der står imod Gud. Står i vejen for, at Gud kan nå frem. Der er mange politikere og religiøse mennesker, der står imod Guds folk – og endnu mere imod Guds arbejde.

– Mange kirker holdes tilbage. Der kommer til at ske noget, men ikke før Gud åbner døren. Havde vi selv nøglen, havde vi åbnet den. Jesus har nøglen. Det bedste, der kan ske, er, at Herren kommer til os og åbner døren, som vi kan gå igennem. Vores næste skridt afhænger af det.
Din rolle afhænger af det. Han vil åbne døren og ingen kan lukke den i. Ikke engang Helvede – hverken dæmoner eller Helvede.
– Når Gud åbner en dør, så kan ingen lukke den. Vi træder ind i en overnaturlig realitet, og døre åbner sig – og lukker Guds hellige ind. Himlens kraft kommer over os, og vi begynder at bryde Djævelens åg. Og hvad der herefter sker, har Himlens formål. Det bringer forandring til dette sted.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Gud ved, hvad du personligt gør. Selv hemmelige steder. Gud ser alt jeres arbejde, jeres anstrengelser. Han ønsker at komme et sted hen med det. Folk bliver frelst, udfriet fra dæmoniske kræfter. Han kommer for at hjælpe os. Åbner en dør foran os, selvom du ikke har mange kræfter, sagde profeten.

Ned på knæ

Flere gange opfordrede han på det kraftigste: ”Ned på knæ – bed og råb på Gud”. Han understregede vigtigheden af inderlighed og ydmyghed. Og af at handle, når døren endelig åbnes.

– Vi må bede: ”Jeg vil overholde dit ord. Hjælp os med kraft”. Hvis der mangler kraft, så ned på knæ og bed indtil han åbner noget for os! Hvert gennembrud starter med mennesker, der følte, de ikke havde kraft til at åbne døre, men ventede på, at noget skulle ske.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jesus kommer med en stor nøgle: ”Lad mig åbne døren for jer”. Jeg håber, I vil begynde at råbe til Gud, indtil Jesus vandrer ind og åbner døren. Gud ønsker at fylde en bygning, der er ti gange større end denne. Hvor folk bliver udfriet fra dæmoniske kræfter. Tab ikke håbet. Han kommer for at hjælpe os. Han vil stille en åben dør foran os, selvom vi ikke har mange kræfter.

– Det sker ikke ved at være flinke mennesker. Når Gud åbner døren, så gå igennem den! Det er første del, forklarede han.
Guds nærvær i Californien

Tom Bedford delte også nogle af sine egne erfaringer med, hvordan Gud kan forandre alting:
– I Californien startede det med en håndfuld mennesker, der bad. Når vi kom ned på knæ, åbnede Gud døren, og vi vandrede ind i Hans nærvær. En vækkelse brød løs. Vi var en lille gruppe uden kræfter, men vi var nede på knæ.

”Ledere besvimede. Tjenere kom og samlede dem op og bar dem op til alteret.”

– Jeg husker den dag, Jesus kom ind i kirken: Lederteamet var samlet en søndag morgen inden gudstjenesten, da kraft kom over os. Ledere besvimede. Tjenere kom og samlede dem op og bar dem op til alteret.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Folk spurgte: ”Hvad sker der?”
– (De fik svaret:) ”Jesus kommer til dette møde!”

Folk kom til alteret og faldt om. I de næste dage var vi i kirken – folk fra andre byer…flere hundrede kom. Og snart begyndte vi at plante menigheder, begyndte at rejse rundt i USA for at bringe Guds kraft ud. Vi var ikke stærke, ikke perfekte. Men Jesus gjorde en forskel. Uanset hvor meget i vil, kan i ikke åbne døre. Jesus kan.

De eneste frelste

– I Det Nye Testamente, i den jødiske kirke, benægtede de, at Kristus kunne kende Gud. Og de begyndte at forfølge dem. Det sker stadig. Folk er fristet til at tro, at de er de eneste, der kender Gud. Der er masser af kirkeretninger, der siger ”Ingen andre end os er frelste. Vi er de særlige, de udvalgte..”. Er det ikke åndssvagt?

– I Fresno i et stort varehus, som er vores kirke, var der på den anden side en spansktalende kirke. I starten ville de knap nok se på os og tale med os. Men jeg talte med præsten. Ingen af kvinderne bar make-up, og de var tildækkede. Men de havde kolde hjerter.
De så os, som om vi var grimme mennesker.

”Er vi ok?” spurgte jeg præsten. Som I: Har vi et venskab?
”Vi tror, vi er de eneste frelste” bl.a. på grund af måden, vi klæder os på….Det er messed up”, erkendte han så en dag. ”Vil I hjælpe os?” spurgte han mig.

– Jeg vidste ikke, om jeg ville, men Gud sagde ja. Vores gudstjeneste slutter kl. 12. Deres starter kl. 13. Vi havde delt bygning i fire år. Så gik vi til deres gudstjeneste.

Faldt om og tudbrølede

– De her mennesker tror ikke, vi kender Jesus. I ånden ser jeg en dør åbne sig. Jeg tænkte: ”Jeg skal gøre noget her”. Jeg ved ikke, om de kan li´mig, så jeg begyndte at gå mod præsten. Han så på mig med tårer i øjnene.

– ”Uanset, hvad du kan gøre, så hjælp os min ven”, sagde han. I to timer lagde vi hænder på alle disse mennesker, og de faldt om i Guds ånd. Dæmoniske ånder blev fordrevet. Præsten græd. Alle tudbrølede.

– Et par uger senere lavede de mad til os – til over 200 mennesker. Bagefter gjorde de rent og ordnede alt. De fandt ud af, at Gud elskede os. De gik væk fra at tro, at ”de var de eneste, der kendte Gud”….det er virkelig mørkt. En dæmonisk doktrin ”at ingen andre end os kender Gud”.

– Nu kysser de os og er taknemlige. De var under et åg, der fordømte. Men da Gud åbnede døren, forstod de, at Gud elskede os. Og så kunne de elske os, og vi kunne elske dem, fortalte Tom Bedford – og konkluderede:

– Vi har brug for en åben dør. Mere end penge og materielle ting. For indtil da – uden Guds kraft – kan vi ikke forandre en by, et menneske…sagde Tom Bedford og afrundede sin prædiken:
– Rejs dig op og råb til Ham. Bed Ham komme og hjælpe os!

Gudstjenesten sluttede med personlig forbøn og profeti. Hvorefter profeten hastigt hentede sin kuffert og lukkede døren til kulturcentret, så han kunne nå sit fly.

Ja, hvis hjertet er koldt i mødet med næsten, må vi håbe, bede for, drømme om og vente på, at Jesus åbner en dør, så vi kan opleve Guds nærvær og blive varme, levende og givende kristne, der ikke kun er troende i hovedet og på papiret. Som ikke dømmer andre.