Personlig bog om Højsangen og Helligånden

Mona L. Nielsen: Kærlighedens Højsange 140 sider - 169 kr. Bogen kan bestilles direkte fra Mona Nielsen (tlf. 5058 5966).
Mona L. Nielsen:
Kærlighedens Højsange
140 sider – 169 kr.
Bogen kan bestilles direkte fra Mona Nielsen (tlf. 5058 5966).

”Kærlighedens Højsange” er bog nr. 3 fra Mona L. Nielsen. Ligesom i de foregående bøger deler hun her sit personlige trosliv – denne gang med Højsangen og Helligånden som det centrale.

Hun deler modigt sine syner, tanker, tolkninger af skriftsteder og kærlighedserklæringer til Jesus, og man er ikke i tvivl om, at det alt sammen udspringer af hendes kærlighed til Ham. Hendes hengivenhed til Gud Fader, Søn og Helligånd er tydelig fra første side.
Bogen veksler mellem skriftsteder, sangtekster af forskellige forfattere og Monas personlige erfaringer fra troslivet.

Hun beskriver sine bøger som en trilogi om Fader, Søn og Helligånd. Bog nr. 1 fra 2012 er Monas personlig beretning om sin vanskelige opvækst – og vejen tilbage til troen. (Min vej til Guds faderhjerte.) I bog nr. 2 fra 2014 (Bruden og Brudgommen i lyset af Johs. Åbenbaring.) fortæller hun om, hvordan hun forstår Johs. Åbenbaring.
I ”Kærlighedens Højsange” er der fokus på enhed i Jesus som for Mona betyder enhed i Helligånden. I sit forord skriver Mona:
”Jeg har skrevet bogen, fordi jeg ønsker at komme endnu dybere ind i kærlighedsfællesskabet med min brudgom Jesus Kristus. At fordybe sig i Hans kærlighedskilder er det skønneste et menneske kan opleve. Foreningen med min skaber i ord og billeder bliver til enhed i Hans Ånd og en tak til Gud min skaber.”
Forhåbentlig vil den også inspirere læseren til et rigere trosliv.

Bogen er illustreret med Peer Laigaards malerier og privat udgivet af forfatteren.

Lisbeth