Francine Rivers roman bliver vakt til live i Mariager

”Den rene skære sandhed” er en musical over Francine Rivers roman ”Den kærlighed som sætter fri” og handler om en ung prostitueret kvindes møde med Guds kærlighed.

Mariager Efterskole forvandles til teaterhus i ti dage, når skolen forbereder og opfører ”Den rene skære sandhed” – en musical inspireret af Francine Rivers roman ”Den kærlighed som sætter fri”.

I år er det tredje gang, at Mariager Efterskole opfører en selvproduceret musical. I år er det stykket ”Den rene skære sandhed”, som er inspireret af Francine Rivers bestseller-roman, ”Den kærlighed der sætter fri”.

Til det omfattende projekt er der hentet hjælp udefra i form af professionelle producere, skuespillere og scenografer. I et tæt samarbejde er eleverne engageret med sang og musik, skuespil, markedsføring, kostumer og meget mere.

Når Mariager Efterskole d. 14. og 15. januar åbner dørerne for publikum, har skolen i ti dage op til været forvandlet til et teaterhus. Skolens forstander Jens-Henrik Kirk er begejstret for at se, hvad musicalen gør ved skolens elever; både når det kommer til talentudvikling og sammenhold.

– Vi ønsker med musicalen at fremme kreativiteten og spotte talenter inden for performance. Eleverne udvikler sig utrolig meget i deres forskellige talenter, og vi ser nye sider af eleverne, når de bliver udfordret til at bryde deres grænser. Vores samarbejde med professionelle artister og teaterfolk giver en intensiv undervisning. Samtidig er det fantastisk at se, hvad arbejdsprocessen gør ved sammenholdet blandt elever og personale, udtaler Jens-Henrik.

Musicalen er den barske fortælling om den unge Angel, der som barn er blevet solgt til prostitution. Angel arbejder på bordellet Paladset. En aften får hun besøg af den gudfrygtige Michael Hoseas, der føler, at Gud har kaldet ham til at gifte sig med hende og tage hende med væk derfra. Stædigt afviser Angel Hoseas’ forslag, men den unge mand giver ikke op så let. Angel bliver en dag mishandlet og indvilger derefter på at rejse med Hoseas og blive hans hustru.

Dette bliver begyndelsen på et spændingsfyldt og udfordrende venskab. Hoseas vender op og ned på Angels forståelse af kærlighed, sex og mænd. Gennem Hoseas’ mange mislykkede forsøg på at finde ind til Angels hjerte erfarer han, at denne unge kvinde er meget mere ødelagt og såret, end han nogensinde havde forestillet sig.

Efterskolen gør opmærksom på, at musicalen henvender sig til et publikum fra 13 år og opefter.


Artiklen fortsætter efter annoncen: