Brug dine hænder!

”Hvordan gjorde du?”
Bestyrtede, overraskede eller fjogede ansigtsudtryk efter helbredelse på gaden er en fantastisk oplevelse.

Kraften i navnet Jesus er meget mere trosgivende, når sygdommen forsvinder på min kommando, end hvis jeg læser om det i en bog. Mirakler er tegn for de ikke-troende, og de fleste vil gerne høre om evangeliet, når de har oplevet Gud på deres egen krop.

Sygdom og helbredelse af syge er en åndelig kamp. Mental eller fysisk lidelse kommer direkte eller indirekte fra Djævelen og er undertrykkelse. Gud bruger ikke sygdom til at helliggøre eller disciplinere os, og han går aldrig i ledtog med Djævelen. Han går heller ikke imod sit eget ord, som siger, at ”ved hans sår blev vi helbredt.”

Nogle forklarer manglende helbredelse med blandt andet synd og utilgivelighed. Måske var Jesus heldig. Alle, som kom til ham, blev helbredt. Ikke én eneste havde åbenbart løjet, stjålet eller haft utugt. Jo selvfølgelig havde de det! Efter helbredelsen sagde Jesus: ”Gå, og synd ikke mere.”

Manglende kraft kompenseres ofte ved at tolke Bibelen, så den er i overensstemmelse med vores erfaringer. Jakob skriver, at en syg blot skal gå til menighedens ældste. ”Så vil troens bøn frelse ham, og Herren vil gøre ham rask,” men i menighederne ser man mange syge. Enten tager Jakobs Brev fejl, eller også gør vi.

Ofte siger kristne, at Gud bruger læger. Det er en sandhed med modifikationer. Hvis Gud virkelig brugte læger, ville så mange patienter vel ikke blive fejlbehandlede, få bivirkninger, ødelægge andre dele af kroppen på grund af medicin, osv. Jesus helbredte alle og var Guds udtrykte billede.

Når vi er ude på gademission, oplever vi sejre og nederlag. Det er frustrerende, når folk ikke bliver helbredt, men hvis vi ingenting gør, sker der jo heller ikke noget. Alle kristne kan helbrede. Disse tegn skal følge dem, der tror, sagde Jesus. De skal lægge hænderne på syge, så de bliver raske. Det handler ikke om specielle åndelige kvalifikationer, men et kald til at træde ud i medfølelse.

Bo Henriksen har også skrevet mini-bogen ”Et Trompetkald for Krigere – ny gademission”, som giver indblik i glæder og modstand fra det virkelige liv uden for kirkens mure.
Bogen er et kampråb til mænd og kvinder, som har et ønske om at stille sig til rådighed for Helligånden.
– Vi befinder os midt i en åndelig kamp, hvor én af de største slagmarker er gaden – dér færdes alle, siger Bo Henriksen.
Kan bestilles på Udfordringen eller
hjemmesiden Hosianna.dk.
49 kr./stk. eller 5 stk. for 100 kr.


Artiklen fortsætter efter annoncen: