Inspireret af det evige liv

”Mit navn er “I Wanna Go Back”, men jeg bliver ofte kaldt for 5, eller femmeren. Jeg er én blandt ni andre. Jeg er sådan lidt nostalgisk.

Tænker tit på, at alt var bedre dengang. Dengang hvor alt synes mere simpelt. Inden jeg lærte så meget. Da verden ikke var besværlig. Hvor alt syntes muligt. Hvor livet var fyldt med liv og lys. Hvor mine børnesange satte verden i system og min tro på plads.

Måske er jeg ikke kun nostalgisk, jeg er nok også lidt bittersød. Men heldigvis er jeg ikke alene. Jeg har jo også “I Don’t Have To Worry”, hun hedder også Fire/4.

Hun er mere tillidsfuld end mig. Hun er god til at huske de erfaringer, hun eller andre har gjort sig. Hun er vild med historier, og hun ved, at de hjælper hende, når hun er i tvivl eller bange. Så minder hun altid sig selv og alle, som vil høre på hende, om historierne. Dem om Moses, David eller Daniels venner, disse historier bringer tryghed og tillid. 4 er god at være sammen med, man bliver tit tryg i hendes selskab.

Du skal også lige høre om Ni/9, som hedder “Vacation”. Han er en, som alt for tit har travlt. Men han er helt vildt god til ferie, til at slappe af og bare gå ind i freden. Han kan på en særlig måde gøre opmærksom på vigtigheden af ferie og restitution.

Men du bør faktisk møde os alle sammen, og ikke kun os tre. Men hvis du får fat i vores far David Dunn, så kan du høre os alle ti, på albummet “Yellow Balloons”. Vi er faktisk værd at møde allesammen. Jeg håber, vi høres ved!”
Torben Schmidt