Kirkemusik.dk overtages af Hosianna.dk

Webshoppen Kirkemusik.dk er blevet nedlagt, og cd’erne forhandles nu af Hosianna.dk.

Det er Niels Jørgen Vase, der tidligere har drevet Kirkemusik.dk, som især indholder klassisk kirkemusik. Da Vase ønskede at afvikle sin butik, har Udfordringens webshop nu overtaget varerne og forhandlingen.

De findes fremover under fanebladet Musik og undergruppen Klassisk og Kirkemusik. (hosianna.dk/category/klassisk-122/)

Mens salget af musik på CD’er generelt er gået i stå, fordi man nu kan downloade det meste musik, er der fortsat interesse for at have klassisk musik og kirkemusik liggende på cd’er. Blandt værkerne findes fx komponister som Bach, Bethoven, Brahms, Britten, Bruckner, Buxtehude, for blot at nævne B’erne.

Men her er også Handel, Dvorak, Haydn, Verdi m.fl.