Natasha er ny reality-stjerne

Natasha Ivanova (yderst til venstre) lægger i ”Danmarks modigste” ikke skjul på, at hun er ”en Jesus følger”.

Stiller op i TV3’s ”Danmarks modigste”, som sendes hver mandag aften.

Kan du huske Natasha Ivanova, som Udfordringen havde en portrætartikel om i efteråret? Hun gav for 2-3 år siden sit liv til Jesus, men brænder også for parkour-sporten og for sit arbejde blandt børn og unge.

30-årige Natasha er blandt de 16 deltagere i TV3´s nye reality-tv satsning ”Danmarks modigste”, som havde premiere i mandags.
I programmet lægger Natasha ikke det fjerneste skjul på, hvad hun brænder allermest for: Jesus.

Hun stiller op i Jesus t-shirt og med Jesus-kasket, og forud for premieren sagde hun, at det var Jesus, der havde fået hende til at melde sig.
– Og når han kalder, giver han mig også styrke til at overkomme det, sagde Natasha ved præsentationen af programmet.
Hun blev kristen for to et halv år siden. Forinden var gået en masse år med gymnastik og parkour-sport, men også perioder med bl.a. stress og angst.

Natasha, der er født i Rusland, men voksede op i Køge, blev i forbindelse med en parkour-rejse døbt i en kirke i Los Angeles, og siden har hun brændt for at få det gode budskab ud.

Programmet ”Danmarks modigste” sendes hver mandag kl. 20 på TV3 i 10 uger frem.

Med Jakob Kjeldbjerg i spidsen udfordres de 16 helt almindelige danskere i grænseoverskridende holdkampe, hvor de står ansigt til ansigt med deres egen frygt.

Deltagerne kommer ud for alvorlige prøvelser, som kun de modigste holder til, bl.a. biluheld, voldsomme højder og fastspænding under vand.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vinderen af reality-programmet får en præmie på en halv million kroner.