Overnaturligt, undervisning og lovsang på GOD TV

I programmet ’Sid Roth’s It’s supernatural’ fortæller forskellige gæster om deres overnaturlige oplevelser.

På GOD TV finder du hver uge et stort udvalg af trosstyrkende programmer, når den kristne TV kanal sender sine faste udsendelser med undervisning, talkshows, reportager fra konferencer og meget mere.

I udsendelsen ’Sid Roth’s It’s supernatural’ har programvært Sid Roth en gæst i studiet, som har haft en overnaturlig oplevelse. Programmet startede tilbage i 1996. Visioen er at sprede evangeliet og opmuntre kristne i deres tro. Se Sid Roth mandag, onsdag og torsdag kl. 9.00.

Derek Prince er en respekteret og anerkendt bibellærer og har gennem årene udgivet adskillige bøger og undervisningsmateriale. Han døde i 2003, men mange af hans undervisningslektioner er optaget på video. Hans undervisning sendes flere gange om ugen, find programoversigt på www.god.tv

Søndage kl. 10.00 sender GOD TV fra Hillsong Church, Sydney, Australien. Kirken er kendt verden over for sin lovsang. Deres sange er oversat til mange sprog og synges over hele verden. Grundlægger og præst i Hillsong Church Brian Houston prædiker ved gudtjenesten ”down under”.

Se GOD TV via en app til iPhone, iPad eller Android eller på www.god.tv. GOD TV findes desuden i alle Viasats programpakker og i mange bredbånds- og kabelnet.