Ny event-koordinator i Kristelig Handicapforening

Anne Jerup er ansat som event- og sekretariatskoordinator i Kristelig Handicapforening fra 1. maj 2017.

Anne Jerup er 29 år og uddannet 3K (Kristendom, Kultur og Kommunikation) fra Diakonhøjskolen i Aarhus. Siden hun blev færdig i 2014, har hun bl.a. arbejdet som frivilligkoordinator i Kirkens Korshær, Aarhus, og været medarbejder på Projekt FrivilligLaboratoriet hos Kirkens Korshær i samarbejde med Diakonissestiftelsen.

– Anne Jerup kommer med et stort hjerte for Kristelig Handicapforenings sag og har en faglighed og en tilgang til opgaver, som passer godt ind i stillingen, som er en kombination af både koordinering og udvikling. Samtidig er hun et rummeligt og hjertevarmt menneske med et højt drive og et smittende smil, siger landsleder Tove Søgaard.

– Jeg ønsker med mit liv at være med til at fortælle alle mennesker, uanset livssituation, at der er en Gud, som elsker dem, og at de har uendelig værdi, siger Anne Jerup.