Søndagens tekst: Luk. 11 14-28

Teksten er fra Bibelen på hverdagsdansk

Jesus uddrev en dæmon
14 Engang uddrev Jesus en ond ånd, som havde gjort en mand stum. Efter at være befriet fra den onde ånd kunne den stumme mand tale, og folkeskaren var forbløffet. 15 Men mange var skeptiske. Nogle sagde: »Det må være med hjælp fra Satan, de onde ånders fyrste, at han driver dæmonerne ud.« 16 Andre ville sætte ham på prøve ved at bede ham gøre et mirakel, som helt klart var fra Gud. 17 Jesus var klar over, hvad de tænkte, og derfor sagde han: »Hvis et land ligger i krig med

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Udfordringen

Om Udfordringen

Udfordringen giver dig kristne nyheder og emner fra ind- og udland hver uge.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page