Helbreder blev selv syg

Den irske søster Briege McKenna kommer alligevel ikke til Danmark d. 22.-24. april, hvor hun skulle have talt og bedt for syge i Esbjerg og Lyngby.

Sr. Briege McKenna har nemlig været så uheldig at brække sin hofte. Det er derfor umuligt for hende at komme til Danmark foreløbig. Møderne er derfor aflyst, oplyser den katolske præst i Esbjerg, Benny Blumensaat.
Briege McKenna har medvirket til tusindvis af helbredelser ved bøn. Hun har tidligere besøgt Danmark. Hun har også skrevet bogen ”Miracles Do Happen”, der også er oversat til dansk, som forklarer, hvorfor og hvordan Gud helbreder.

Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page