Programmet ’Herrens veje’ hædret på TV-messe i Cannes

Et nyt søndagsdrama på DR1 har fået to priser i Cannes før premieren i efteråret.

’Herrens Veje’ blev sidste søndag hædret ved den store MIP-TV-messe i Cannes. Her blev der holdt smugkig på 12 kommende dramaserier, og der blev vist 15 minutters udvalgte scener fra ’Herrens Veje’. Der er tale om et familiedrama om tro og livets store spørgsmål efter en ide af Adam Price. Serien følger en moderne præstefamilie i folkekirken, og skuespilleren Lars Mikkelsen har hovedrollen som provsten Johannes Krogh.

I alt blev der uddelt tre priser til de kommende dramaserier, og heraf fik ’Herrens Veje’ de to – nemlig kritikernes pris, Critics Award, og prisen ’Buyers’ Coup de Couer’ – på dansk ’Indkøbernes favorit’. Prisen ’Grand Jury Award’ gik til den tyske serie ’Babylon Berlin’ der handler om mellemkrigstidens Tyskland.

’Herrens Veje’ er planlagt til 20 afsnit, og serien har premiere på DR1 til efteråret.