Programmet ’Herrens veje’ hædret på TV-messe i Cannes

Et nyt søndagsdrama på DR1 har fået to priser i Cannes før premieren i efteråret.

’Herrens Veje’ blev sidste søndag hædret ved den store MIP-TV-messe i Cannes. Her blev der holdt smugkig på 12 kommende dramaserier, og der blev vist 15 minutters udvalgte scener fra ’Herrens Veje’. Der er tale om et familiedrama om tro og livets store spørgsmål efter en ide af Adam Price. Serien følger en moderne præstefamilie i folkekirken, og skuespilleren Lars Mikkelsen har hovedrollen som provsten Johannes Krogh.

I alt blev der uddelt tre priser til de kommende dramaserier, og heraf fik ’Herrens Veje’ de to – nemlig kritikernes pris, Critics Award, og prisen ’Buyers’ Coup de Couer’ – på dansk ’Indkøbernes favorit’. Prisen ’Grand Jury Award’ gik til den tyske serie ’Babylon Berlin’ der handler om mellemkrigstidens Tyskland.

’Herrens Veje’ er planlagt til 20 afsnit, og serien har premiere på DR1 til efteråret.

Bodil Lanting

Om Bodil Lanting

Bodil har det store overblik over relevante nyheder fra ind- og udland. Hun er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab, og er desuden kendt på redaktionen som en kvinde, der har let til latter.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page