Civiløkonom bliver forretnings-chef i Sømandsmissionen

– Det handler om at skabe overskud til mission, siger den nye forretningschef Erik Ramballe Hansen.

Civiløkonom Erik Ramballe Hansen er ansat som forretningschef i Sømandsmissionen.

Til dato har han haft ansvar for de grønlandske sømandshjem, men nu udvides jobbet til forretningsområderne i både Danmark og Grønland. Hensigten er at optimere og udvikle arbejdet samtidig med en kompetent forvaltning.

”For mig er det vigtigt, at det primære fokus i Sømandsmissionen er mission. Jeg skal ikke skabe forretning for profittens skyld, men for at skabe overskud til mission. Det formål vil jeg gerne arbejde for. Desuden er det vigtigt for mig, at der er en sammenhængskraft i organisationen, når vi nu er ansat i flere lande. Jeg glæder mig over, at vi har et unikt fællesskab. At vi tror på, at vi kan gøre en forskel. Dejligt er det, at det ikke er svært længere at rekruttere medarbejdere, når vi har behov for det.”’

Erik Rambølle Hansen kom til Sømandsmissionen i 2012. Først som bestyrer på Sisimiut Sømandshjem i Grønland, siden som forretningschef for de tre grønlandske sømandshjem, som Sømandsmissionen ejer. Nu bliver han så ansvarlig for hele økonomien og får personaleansvar for bestyrerne i Grønland samt regnskabsafdelingens medarbejdere.

”Jeg ser en masse udviklingsmuligheder i forretningen samtidig med, at Sømandsmissionen blomstrer på mange måder gennem nye initiativer for at nå søfolk og fiskere med evangeliet. Det er et fantastisk sted at arbejde. Her er højt til loftet, en uformel tone, og så er det en organisation i fuld fremdrift. ”

Erik Rambølle Hansen afløser Jens Vindum.