Stærkt canadisk live album

Det canadiske rockband The City Harmonic har siden deres debutalbum i 2011 hvert andet år leveret nye albums. Dermed er det nye album Benediction Live det fjerde i rækken.

Dette album har kun få nye numre, men er primært en samling af de bedste numre fra de andre gode albums. Det lykkes måske ikke altid for bands at lave et godt sammenhængende live-album, men det skal jeg love for, at det gør her!

Siden bandets debut har de modtaget nomineringer og priser. I 2015 blev de kåret til årets gruppe, og sidste år blev deres nyeste album ’WE ARE’ nomineret til årets album. Så det er nogle dygtige fyre vi har med at gøre her.

Der er en dejlig energi og positivitet i albummet. Forsanger Elias Dummers stærke stemme bærer albummet langt. Musikken virker forfriskende, rocket og lidt anderledes end mange andre lovsangsalbums. Og så synes jeg også, at de mange gode tekster er med til at løfte albummet op på en høj hylde. Fx i det nye nummer ’Honestly’, hvor afhængigheden af Gud bliver anerkendt: Could I sit at your feet, forget about me, and remember what I’m here for? / Honestly I need to be broken / Honestly I need to fall down / Go ahead and shake my foundation because honestly I’m figuring out that of all that I have all that I need is you.” Det skyldes selvfølgelig ikke mindst den overbevisende måde, lyrikken bliver leveret på.

Kan du lide en smule rocket lovsang, så skal du have fat i dette album. Jeg har kun set top-anmeldelser, siden de udgav albummet. Det er bare lækker og helstøbt lovsang med Jesus i fokus. Bandet stopper delvist efter denne live-udgivelse, men vil stadig spille på festivals og lignende. Jeg håber snart de vender tilbage igen.