Jackie mødte Jesus – og forlod sin lesbiske livsstil

– Gud kan ændre et menneskes seksualitet, fastslår Jackie Hill-Perry, som nu er gift og mor til en datter. Hun har for nylig fortalt om sin vej til kristen tro – hvor hun blev klar over, at hun måtte bryde ud af et lesbisk forhold.

Hip-hopper Jackie Hill-Perry har for nylig fortalt sin livshistorie bl.a. til Charisma News.

– Som barn gik jeg i kirke sammen med min tante. Men det med troen sagde mig ikke så meget, og min far var der ikke for mig. Så jeg søgte bekræftelse hos andre – og jeg fik den mest fra kvinder.

Jackie Hill-Perry (28) fortæller i videoen fra Charisma News om sin barndom og ungdom. Hendes far forlod hende og moderen og viste sig højst en gang om året. Moderen arbejdede hårdt for at forsørge familien – og Jackie gik i kirke hver eneste søndag sammen med sin tante.
– Det var helt utroligt kedeligt. Men jeg nød at få popcorn og slik bagefter, fortæller hun.

Søgte bekræftelse

Allerede som barn var Jackie forvirret omkring sin kønsidentitet, og hun begyndte at søge kærlighed og bekræftelse fra andre.
– Jeg længtes efter, at folk skulle fortælle mig, at jeg var noget, at jeg var værdifuld og at jeg var nogen. Og det var især kvinder, som blev kilden til det for mig.

Jeg var forvirret. Det er utænkeligt, at man kan være homoseksuel i en sort kirke. Jeg syntes, kristendommen var kedelig. Jeg havde ikke lyst til at blive kristen, fortæller Jackie.

Jackies far dør

Det hele blev for meget, da Jackies far pludselig døde, før hun nåede at få talt ud med ham. Nu måtte hun se i øjnene, at hun aldrig ville få det gode forhold til ham, som hun længtes efter.
Jackie kom ud i kriminalitet og blev arresteret. Også forholdet til moderen var alt andet end godt.

– Hele mit liv gik den forkerte vej. Jeg var ensom. Men det, jeg vidste om Bibelen blev ved med at rumstere i mit hoved. Som 19-årig følte jeg, at Gud talte til mig. Han sagde: ’Det, du gør nu, vil koste dig livet’.

Jeg blev klar over, at det med synden ikke bare var en idé, jeg havde. Gud var imod det, jeg gjorde. Det var virkeligheden. Og jeg måtte gøre noget ved det ”I dag”!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg vidste, at jeg ikke kunne frelse mig selv. Jeg kunne ikke bare forlade de ting, for jeg nød dem alt for meget.
Jeg vidste det fra bibeltimerne, da jeg var fem år, at Jesus døde for mig. Og jeg sagde det til ham: ”Du har sagt, at du døde for mennesker som mig. Og jeg vil gerne tro på det.”

– Jeg måtte bryde med min kæreste, selv om det var svært, fortæller hun.

Jackies kusine hjalp hende med at komme tilbage til troen – og til kirken.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Da jeg så kom i kirke igen, skulle jeg til at lære at klæde mig rigtigt og sidde som en kvinde. Jeg skulle i det hele taget lære at være kvinde igen, fortæller Jackie.

Et nyt liv

Jackie blev i 2014 gift med Preston Perry, og de har datteren Eden Grace. Foruden sin sang-karriere er Jackie forfatter, og hun underviser personligt og stærkt om seksualitet ud fra Bibelen.