Bibelskole livestreamer undervisning

– Man kan opleve undervisningen og stille spørgsmål hjemmefra via Facebook, fortæller Robert Bladt.
Foto: Jonas Kragh.

Fra 16. august er det muligt for kristne fællesskaber og enkeltpersoner at få del i noget af undervisningen på Børkop Højskole.

I et udviklingsprojekt støttet af Højskoleforeningen vil Indre Missions Bibelskole fra dette efterår livestreame noget af deres bibelundervisning, så man kan følge med fra en hvilken som helst enhed med adgang til Facebook.

Daniels Bog over 1½ år

Forstander Robert Bladt forklarer: ”Vi er som bibelhøjskole sat i verden for at rodfæste unge i den kristne tro og udruste dem til at tjene Gud og deres næste. Derfor arbejder vi på bibelhøjskolen med at fordybe os i Bibelen og med at formidle dens budskab i lyset af vor tids problemstillinger.

Ved hjælp af livestreaming har vi mulighed for at give flere del i denne undervisning.”

Første gang, Børkop Højskole sender bibelundervisning live er onsdag d. 16. august kl. 19.30. Robert Bladt vil undervise over Daniels Bog kapitel 1. Dette er den første af 4 aftner i efteråret, og alle gange vil der blive undervist i Daniels Bog.

– Vi vil gennemgå Daniels Bog i løbet af 1½ år. Jeg forestiller mig, at enkeltpersoner, bibelgrupper og kristne ungdomsfællesskaber vil følge med via Facebook, forklarer Robert Bladt.

Folk, der følger livestreamingen, inviteres til at bidrage aktivt. Undervisningen bliver nemlig efterfulgt af en runde med spørgsmål, kommentarer og svar fra højskolens elever, som er med til undervisningen, der forgår i skolens foredragssal.

Som ”skærm-deltager” kan man skrive ind via kommentarfeltet på Facebook.


Artiklen fortsætter efter annoncen:En smagsprøve

Højskolen regner ikke med, at det vil undergrave deres egen virksomhed at gøre bibelundervisningen gratis tilgængelig.

– Jeg tror ikke, vi mister noget ved at dele ud af bibelundervisningen. Det er et af vores bidrag til det fælles bedste. Skulle der endelig være nogen sammenhæng til størrelsen på vores elevhold, tror jeg den vil være positiv. Her giver vi i hvert fald en smagsprøve på den undervisning, man kan få meget mere af på Børkop Højskole.

Jeg håber, det vil give nogen smag for mere. Mere bibelundervisning, men også mere fællesskab end det, man kan få gennem en skærm. Venner, der synes om en, er noget helt andet på en højskole end på Facebook, siger Robert Bladt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Datoer for kommende livestream af undervisning fra Daniels Bog kan findes på Børkop Højskoles hjemmeside: www.imb.dk