’Forvandlings-konference’ for kvinder i København

Arianna Walker holder seminar om teenagere og yngre kvinders rolle i kirken og samfundet.

Forvandlingskonferencen for kvinder i alle aldre foregår i år den 21.-23. september i Kirken i Kulturcenteret på Drejervej i København.

Konferencen i år er den 10. i rækken af årlige kvindekonferencer. Visionen er at se forvandling i kvinder, som spreder sig til forvandling i familier, lokale kirker og i samfundet.
’Forvandling’ byder på en pause fra hverdagen med opmuntring, glæde, venskab, masser af forkælelse og hygge. Programmet byder på gudstjenester, seminarer, kreative events og pauser med lækre ting på menukortet.

Det bliver en konference med Guds suveræne nærvær, med mirakler og forvandlede liv. Det er også et fællesskab af kvinder, der tør stå sammen om deres tro, kald og ønsket om at være et redskab for Guds kærlighed til det enkelte menneske, lover Merete Tangstad, der er vært for konferencen.

Talerne

På et af seminarerne kan man bl.a. høre leder af Mercy Church i UK, Arianna Walker. Hun er konferencens hovedtaler og har et særligt hjerte for teenagere og yngre kvinder.
Der er også seminarer med titlerne ’Karriere og kirkeliv’, ’Historien om familienetværket’, ’Ledelse anno 2017’, ’Ramt af skilsmisse’ og ’Mirakler i hverdagen’.