UMO’s træningscenter Sjellebro fejrer 30 år den 23. september

UMO’s grundlægger Loren Cunningham sendte en videohilsen til UMO-Danmark i forbindelse med 30 års jubilæet.

Gennem de sidste 30 år har træningscenter Sjellebro ved Randers dannet rammen for mange forskellige tjenester, skoler og arrangementer i Ungdom Med Opgave. Det markeres ved en jubilæumsfejring den 23. september.

– Teams er blevet sendt ud til mange nationer fra Sjellebro, og vi har også fået lov til at have mennesker fra mange nationer boende på stedet. Vores fejring af de 30 år, som er gået, vil være med fokus på taknemmelighed til Gud. Vi oplevede for nylig, at Gud gav os et ord for jubilæet i form af et billede af en bue med pile, som blev trukket tilbage og spændt. Vi er i forventning til, at Gud vil virke ved jubilæet. Vi tror, at dette billede fra Gud har med fremtiden at gøre, og at nye tiltag vil springe frem, fortæller landsleder Ulrik Corneliussen.

Det er gratis at deltage i jubilæet, som starter med lovsang og café fredag aften, og med selve fejring af jubilæum lørdag fra kl. 14:00 – 22:00. Tilmelding er dog nødvendig.

Lisbeth Thomsen

Om Lisbeth Thomsen

Lisbeth er redaktionssekretær: Som en del af redaktionen er hun med til planlægning og udarbejdelse af avisen. Hun har mange funktioner, og fungerer også som sekretær for redaktøren og afløser for annoncekonsulenten.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page