Glæde i Guds nærvær

  Over 17 millioner mennesker verden over er blevet berørt af denne fantastiske forfatters udgivelser, og nu har Sarah Young, forfatteren til “Jesus Kalder” og “Kære Jesus”, atter skrevet en helt vidunderlig andagtsbog.

Denne andagtsbog, “Jesus Altid”, indeholder 365 andagter og den er skrevet i samme stil, som læserne er kommet til at kende og elske så godt, nemlig med den milde og genkendelige stemme, som får læserne til at føle, at Jesus taler direkte til hver enkelt person i den livssituation, som de står i den pågældende dag.

I “Jesus Altid” er det gennemgående tema glæde. Bogen igennem får læserne en dybtliggende og bibelsk funderet forståelse af den glæde, som vi alle kan opleve til hver en tid og i alle omstændigheder, når vi søger Jesus.
Personligt og nærværende
Sarah Youngs andagtsbøger er personlige refleksioner, der bygger over hendes egne stunder med bibellæsning, bøn og nedskrivning af bedeemner.
Efter i mange år at have skrevet sine egne ord i sin bønnedagbog, besluttede Sarah Young sig for at være mere opmærksom på Guds stemme og begyndte at lytte til, hvad han sagde til hende. Udstyret med en kuglepen, begav hun sig ud på en rejse, som for evigt skulle forandre hendes – og mange andre menneskers liv, udover jorden.
Over 17 millioner mennesker er indtil videre blevet berørt af hendes tekster.
De forskellige tekster opmuntrer læserne til at opnå en større fortrolighed med Kristus.

Sarah Young bruger hver dag timevis på at læse Biblen og reflektere over den glæde, der kan blive vores, på grund af Jesus. Nu deler hun disse ord fyldt med håb, opmuntring og forventning.
Som læser er man ikke i tvivl om, at også denne nye andagtsbog er skrevet af én, der elsker Jesus og har ærefrygt for hans ord.

Sarah Young brænder for at hjælpe mennesker til at få et nært forhold ikke blot til Jesus, men også til Bibelen. Derfor vil også denne andagtsbog være til opmuntring for læserne.

Sarah Young: Jesus Altid
384 sider • 199 kr.
Scandinavia