En større mening i livet

For få år siden fandt Henrik Kahlke ud af, at han ville føle sig mere tryg ved at melde sig ind i Folkekirken igen end ved at forblive udmeldt. Den ’lille’ beslutning førte til en stor omvæltning i hans liv.

Af Dorte Fromsejer Hartig

”Jeg gik til konfirmationsforberedelse som alle andre, men kunne ikke gennemføre det, da jeg manglede troen på Gud. Min mor var ret knust over det, særligt på dagen, hvor mine kammerater blev konfirmeret”, fortæller Henrik, som dog ikke fortrød sin beslutning dengang.

Det var jo i de glade 60’ere, hvor man (…)

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Udfordringen

Om Udfordringen

Udfordringen giver dig kristne nyheder og emner fra ind- og udland hver uge.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page