Berntsen styrtede nedad trappe men slap med livet i behold

Hans Berntsen skal tale ved en lang række helbredelsesmøder inden jul, hvoraf nogle risikerer at blive aflyst. Han er til gengæld aktuel med en ny bog med vidnesbyrd fra nogle af de mange helbredte.

Hans Berntsen har måttet aflyse møder i Vejle og Kolding på grund af et styrt nedad en trappe, hvor han bl.a. brækkede en fod.

Benbruddet skete, da Hans Berntsen overnattede hos nogle venner. Om natten stod han op for at gå på toilet, men gik i mørket ud af den forkerte dør til trappen i den tro, at det var toiletdøren. Han faldt nedad trappen og pådrog sig adskillige blå mærker, og den ene fod viste sig at være brækket. Han skal derfor gå med en særlig støvle i 6 uger og bruge krykker.

– Jeg har prøvet det tidligere, da jeg fik opereret min hofte og måtte gå med krykker i tre måneder, siger Hans Berntsen, som er taknemlig for, at der ikke skete meget mere ved det alvorlige fald nedad trappen.

Risiko for aflysning af møder

Hans Berntsen er fyldt 71 år, men er i god form. Han har planlagt følgende møder inden jul: Ringsted d. 12. november, Græsted d. 25. november, København d. 26. november, Korsør d. 27. november, Christiansfeld d. 2. december, Vejle d. 3. december og Samsø d. 9. december. Han henviser interesserede til at følge med på hans facebook-side, hvor han vil orientere om møderne er aflyst.