Recovery

“Ritually abused” er navnet på Randy Rose’s nye selvudgivede album. Titlen hentyder til dem, der har været udsat for en alvorlig rituel (satanisk) form for seksuelt misbrug.

Lad os høre det direkte fra Randy Rose, hvordan han fremstiller pladen:
“…this record will be the hardest hitting record I have ever worked on musically – and lyrically, be for warned – this is not for the faint of heart- this record will take a hard honest look at satanic ritual abuse, and the trauma associated with recovery from what evil naturally does, I will hold nothing back on this record, musically and lyrically…”

Hvem får man så til at producere en plade som dette? Det får man Gavin Lurrsen til – ham der også står bag fx Johnny Cash’s og Foo Fighter’s albums. Og hvad er så fedt ved denne skive musik? Well, vi kunne jo starte med “Keep you to myself”, som får os til at tænke på Trent Reznor, Nine Inch Nails. Det er barskt, sejt – og smertefuldt hvad angår lyrikken. Men rock’n’roll sejrer igen og hjælper os igennem det smertefulde! Hurra for musik. Hurra for en kunstner, der synger om noget så tabubelagt som misbrug. Rose’s vokal er vrængende. Han synger de kvalte sjæles sag.

Lydmæssigt er der her skabt et fantastisk univers: Rock har for mig altid repræsenteret ‘forandring’ og udtryk for dette behov. Socialt, politisk, emotionelt.

Eftersom undertegnede er Black Sabbath fan, er det fedt at gennemlytte. Det er tungt og eksperimenterende. Man fornemmer både smerte og skønhed. Håbet er der!

Lyt til “The Girl” og bliv trøstet. “…he’ll wipe the tears from your eyes….you’ll never be the same but Jesus is calling your name… and now you get to speak”.
Marianne Glitfeldt