Hvor skal Pottermagerens Hus holde bønnevandring i år?

Peter Tinggaard fortalte under bedeugen, hvad PH har betydet i hans eget liv.

Venner af Pottemagerens Hus tilbyder at holde bønnevandring et sted i Danmark i perioden 17. – 22 august.

Det oplyser Birgitte Hummeluhre Nissen fra Aabenraa, som selv var med på bønnevandring på Bornholm sidste år.

Ny velsignelse af PH

– På bedeugen i Kolding fortalte formanden Knud fra bestyrelsen brændende om sin egen tilgang til Pottemagernes Hus. PH fik derefter en ny velsignelse og påskønnelse af det bedende folk i DK til at fastholde visionen: at Pottemageren begynder forfra med det ler, som gik i stykker.
Det var en meget stor opmuntring for alle dem, som trofast har holdt fast ved bøn og samvær på PH i det daglige.
Peter Tinggaard, som ledte denne aften, fortalte, at Pottemagerens Hus har været til stor velsignelse i hans liv og tjeneste. Og at vi skal ære Gud for det, han har gjort på dette sted.
Venner af PH fik både ord og billeder fra Herren. Desuden kom en ung mand frem og ærede det arbejde, der bliver gjort på dette sted, fortæller Birgitte H. Nissen.

Bønnevandring

– Til stede i bede-ugen var vi: Lise, Ejner og undertegnede, som gennemførte en bønnevandring på Bornholm, sidste år i august måned. Vi talte glade sammen om vore oplevelser og mente, at dette må vi da gøre igen. Vi spurgte bestyrelsen på PH og fik straks et grønt lys til at gå igen i år.
Vi vil derfor bede Gud om at lede os det rigtige sted hen i DK, og vi vil spejde efter nogle døre, der vil åbne sig for en bønnevandring og velsignelse – en by og en kirke, til et stuemøde – og gerne medvirke ved den lokale gudstjeneste om søndagen.
Vi har brug for et sted, hvor vi kan låne en seng at sove i og et køkken, vi kan benytte.
Den, som kommer først til mølle, kan blive den heldige. En håndfuld mennesker vil gå en tur igennem byen med guitar, sang og bøn. Og som vanligt kan interreserede koble sig på os en time eller mere og følges med os.
Vi har fundet en foreløbig dato, nemlig fredag den 17. august-onsdag den 22. august 2018. Vi er indstillet på at betale vores egen transport og mad, slutter Birgitte Hummeluhre Nissen.