Kulturstyrelsen deltager ved medie-årsmøde

Daglig leder af KKR, Nick Hansen, medvirker, når DKPK og DILEM holder årsmøde den 21. april.

Den Kristne Producent Komité (DKPK) og Danske Idébaserede Lokale Elektroniske Medier (DILEM) inviterer til årsmøde i Kulturcenteret, Drejervej 15, Kbh. NV den 21. april, hvor ledere fra Kulturstyrelsen vil redegøre for love og regler og besvare spørgsmål.

To ledere fra Slots- og Kulturstyrelsen vil holde oplæg om lokalradioernes problemstillinger i forbindelse med den nye lov om ikke-kommerciel radiovirksomhed, der trådte i kraft ved årsskiftet.

Lokale tv-stationer kan også få gavn af den nye viden, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Den nye lov kræver blandt andet, at lokalradioer skal sende mindst én time hver uge med ”lokalt indhold”. Men hvad menes med lokalt indhold? Skal det være af lokale, med lokale og om lokale? Eller kan mindre gøre det? Kan den ugentlige time med lokalt indhold opdeles i mindre udsendelser i løbet af ugen?

Kulturstyrelsen medvirker fra kl. 13.30-15.00. Hvis der bliver tid til det, vil de også arrangere en workshop, hvor deltagerne får til opgave at spille ”radio- og tv-nævn” og afgøre nogle ”grænse-sager”.
Der vil være generalforsamling for medlemmer af DKPK og DILEM kl. 10.00. Her medvirker daglig leder af KKR/TV, Nick Hansen.

Dagen starter med kaffe og rundstykker. Der er frokost mellem generalforsamlingen og mødet med Kulturstyrelsen.

Det er gratis at deltage hele dagen. Tilmelding senest d. 15. april 2018 til e-mail: dagligleder@dkpk.dk.