Troen i stress og depression

Claus Søndergaard Olsen fortæller om en turbolent tid i sit liv, og om hvordan man kan håndtere stress.

Claus Søndergaard Olsen har skrevet en bog om ”Tro, Stress og Depression – i verdens lykkeligste land”. Det fortæller han om onsdag den 9. maj i Kulturcenter Vendsyssel.

Foredraget er til dem, der er beskæftiget med psykologi, pædagogik, tro og coaching. Det er til dem, der er klar til at anskue livet og dets skævheder og finurligheder i et bredere perspektiv, og som gerne vil udfordres – ikke af letkøbte svar, men af refleksive spørgsmål, siger Britta Eckhardt fra Netværkscaféen.

Bogen tager udgangspunkt i Claus’ egen turbolente sygehistorie. En del af bogen er skrevet i samarbejde med sønnen Tobias, forstander for ”Den Sikrede Institution Kompasset” og medlem af Børnerådet Tina Maria Larsen, og Ledende psykolog Pia Kølner Ryom, ved Arbejdsmedicinsk klinik på Aalborg Universitetshospital.

Claus kommer selv i Missionsforbundet.