Bornholmerkirken får ny præst

Markus Hector med sin danske kone Kamilla

Den 12. august indsættes Markus Hector som ny præst i frimenigheden Bornholmerkirken i Vestermarie på Bornholm.

Han efterfølger Peter Techow, som har været ansat i Bornholmerkirken siden kirkens start for 12 år siden. Peter Techow er fra efteråret 2018 ansat i Luthersk Missionsforening på Bornholm delt med en ansættelse i LM på landsplan.

Markus Hector kommer fra Sverige, og er cand.theol fra Uppsala Universitet. De seneste seksten år har han arbejdet som teolog, underviser og redaktør indenfor Evangelisk Luthersk Mission i Sverige.

Privat er Markus Hector gift med sin danske kone Kamilla, der oprindeligt kommer fra Vordingborg, og de blev i april forældre til lille Wilhelm. Parret flyttede i 2013 fra Stockholm til Malmø, og ser nu frem imod at lande som familie på Bornholm, fortæller Niels Jönsson, der er formand for menighedsledelsen.