Kendt læge fylder 60 år

Allan Axelsen var i 19 år formand for Aarhus Valgmenighed.

Allan Axelsen er praktiserende læge i Risskov ved Aarhus. Men det er som aktiv kristen i valgmenigheden og YfC, han er mest kendt for Udfordringens læsere.

Allan Axelsen er født og opvokset i Skovsgaard i Nordjylland. Han er vokset op med musik og sang. Han spillede i Skovsgaard Hornorkester på både trompet og basun fra han var 7 år.

I 1987 blev Allan Axelsen læge i Aarhus. Inden han i 1999 fik sin egen praksis på Vestre Strand Allé i Risskov, var han 1. reservelæge i Brædstrup. Og lægeklinikken i Risskov har udviklet sig til et sundheds-center med læger, psykologer og terapeuter.

Allan Axelsen har 5 sønner og er gift med Anette. I 1990 var han med til at stifte Aarhus Valgmenighed, der nu har 900 medlemmer, og han var formand for menighedsrådet i 19 år. Han er stadig meget engageret i menigheden. Han har siden 1985 også været i bestyrelsen for organisationen ”Youth for Christ” og Allan Axelsen er nu formand for bestyrelsen i YfC, Danmark.