Lotte og Bjarne genudsendes til Etiopien

– Vi har stadig Etiopien, folket og Mekane Yesus-kirken i vore hjerter, siger Lotte og Bjarne Carlsen.

Promissios bestyrelse har antaget Lotte og Bjarne Carlsen som missionærer i Etiopien fra sommeren 2019 til 2023.

Ægteparret var i årene 2003-2006 udsendt som missionærer til Etiopien af Promissio (dengang Dansk Ethioper Mission).

Siden 2008 har Lotte Carlsen været guide på talrige rejser til Etiopien i kraft af sin stilling som netværkskoordinator i Promissio. Hun har blandt andet haft flere hundrede elever fra Børkop Højskole med på studieture.

Mission og bibelskole

”Vi er meget glade for at kunne sende Lotte og Bjarne ud med placering i Østbale. Vi tror på, at de med deres erfaring og engagement kan være en god hjælp for kirken til at nå længere ud med evangeliet i dette område.

Samtidig giver det os mulighed for at styrke den kommende bibelskole Global Discipleship Training i Robe, som også er en vigtig indsats for både Promissio og kirken,” udtaler Promissios formand Per Rasmussen.

Lotte og Bjarne Carlsen skal udsendes til Promissios mangeårige partner Mekane Yesus-kirkens Wabe Batu-synode. Planen er, at de skal bosætte sig i regionshovedstaden Robe, hvor Promissio også er i gang med at bygge et ressourcecenter til sin kommende bibelskole, Global Discipleship Training.

Både Lotte og Bjarne skal tilknyttes arbejdet i synoden på forskellig vis og i forskelligt omfang, samt have kontakt til byens studerende.

Jesus til Østbale

Lotte Carlsen skal fortsat varetage en række af de opgaver i Promissios netværksarbejde, som hun også varetager i dag. Der arbejdes på, at Bjarne Carlsen bliver tilknyttet det lokale universitet som underviser. Han er uddannet civilingeniør og har to mastergrader inden for svagstrøm og biomedicin.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Vi rejser ud, fordi vi har Etiopien, dets folk og Mekane Yesus-kirken i vores hjerter,og så ønsker vi, at mennesker i Østbale skal kende Jesus. Og flødeskummet på passionen er vores begges eventyrlyst,” siger Lotte og Bjarne Carlsen, som bor i Timring.

Parrets tre sønner i alderen 17-25 år bliver boende i Danmark.