Besøg af kirkepræsident

Robert Goyek har i ca. 25 år været præsident for den lutherske kirke. Ved det seneste valg lovede han kun at blive i en halv periode, hvis han blev genvalgt. Det er formentlig sidste gang, han besøger Danmark.

Robert Goyek er kirkepræsident for den Lutherske Brødrekirke i Cameroun, der opgiver at have 200.000 medlemmer. Kirken er de seneste ca. 20 år blevet støttet af Mission Afrika.

Onsdag den 5. september medvirker kirkepræsidenten ved to arrangementer i Aarhus, som Mission Afrika arrangerer. Det ene er et uformelt møde kl. 15, og det andet er et mellemreligiøst forum, hvor også ph.d. Mogens S. Mogensen medvirker.

Arrangementerne foregår på engelsk, men der vil være mulighed for oversættelse. Det mellemreligiøse forum, der foregår på Diakonhøjskolens lokale E i Højbjerg, starter med aftensmad kl. 17.30 og slutter kl. 20.00.

Samme eftermiddag kl. 15 vil frivillige og andre interesserede i Mission Afrika kunne møde Robert Goyek og hans hustru ved en uformel samling – også i Lokale E. Tilmelding er nødvendig til begge arrangementer.