Det stikker, prikker og brænder i hele min krop

Når jeg har anfaldene, føles det, som om der er ild i min krop.
Min mand og jeg har bedt om udfrielse, for mit problem ødelægger meget for os.

 

Kære Orla Lindskov

Jeg skriver dette brev til dig for at få hjælp. Det vil sige, at jeg håber at få hjælp fra Jesus gennem dig.
Jeg har nu i over seks år haft en lidelse, der gør, at jeg får anfald, hvor det stikker, prikker og brænder i hele min krop.

Det er meget ubehageligt, og lægerne har haft flere bud på, hvad det kan skyldes. Jeg har fået forskellige former for medicin og været i forskellige behandlinger. Noget har hjulpet i perioder. Men lidelsen er hver gang vendt tilbage. Min læge har antydet, at det kan hænge sammen med noget psykisk.

Når jeg har anfaldene, føles det, som om der er ild i min krop. Min mand siger ofte: ”Nå, nu brænder det nok på igen.”

Det har han ret i.

Det har ikke noget med overgangsalder at gøre, for der er jeg ikke endnu..

Jeg føler, at jeg er nødt til at gøre noget usædvanligt nu. Derfor skriver jeg til dig og beder om forbøn og om en salvedug.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg læser jo i Udfordringen, hvordan mange har fået hjælp af din forbøn og af salvedugene. Det har jeg aldrig selv skænket en tanke. Men en god ven i vores menighed, som har prøvet at få hjælp af dig, sagde til mig: ”Prøv det dog.”

Hun opfordrede mig også til at gå til forbøn på et af dine møder i Valby. Det vil jeg nok også prøve.
Jeg håber som sagt på hjælp fra Jesus igennem dig. Min mand og jeg har selv bedt om udfrielse, for mit problem ødelægger meget for os.

Venlig hilsen
”Den Brændende”


Artiklen fortsætter efter annoncen:
Kære ”Brændende”

Jeg vil gå i forbøn for dig og sende en salvedug. Jeg vil også gerne bede for dig på møderne i Valby.
Du bruger udtrykket udfrielse i forbindelse med dine og din mands bønner. Jeg oplever også, at det er det, du trænger til.

Når jeg læser, hvordan det brænder i din krop, tænker jeg på beretningen i det gamle Testamente om Daniels tre venner i ild-ovnen og på, hvordan de blev udfriet.

Jesus er den samme i dag. Han bryder også menneskers bånd i dag. Jesus forandrer sig aldrig.

Prøv selv at læse denne tros-styrkende beretning. Du finder den i Daniels Bog kap. 3, versene 8-30.
Selv læste jeg for år tilbage den berømte vækkelses-prædikant Moody’s udlægning af denne beretning.


Artiklen fortsætter efter annoncen:På baggrund af den gamle engelske Bibel, King James Bibelen, skrev Moody, at den fjerde mand, der pludselig optræder inde i ild-ovnen er Jesus. Der står nemlig i King James Bibelen, at ”the fourth man is like the son of God.”

Siden har jeg set et gammelt, hollandsk kobberstik. Det var i en billedbibel. Her ser man Daniels tre venner i flammerne. Men hos dem står Jesus Kristus, som den gode hyrde med udbredte, beskyttende arme omkring dem.

Daniels tre venner var røget ind i ilden, fordi de ikke ville tilbede en afgud. De var tro overfor Guds lov, som siger: ”Du må ikke have andre guder end mig.”

De tre venner var bundne, da de blev kastet ind i ild-ovnen. Men kong Nebukanezer, som arrangerede henrettelsen, fik et chok, da han kikkede ind i ovnen, for der var pludselig fire mænd i ovnen. De tre var ikke bundet mere, og ilden havde på ingen måde skadet dem. De var bundne. Men Jesus havde brudt deres bånd.

Jesus er den samme i dag. Han bryder også menneskers bånd i dag. Jesus forandrer sig aldrig. Som han var dengang, sådan er han stadig.

Jeg håber og tror, at du også skal komme til at opleve det.

Med venlig hilsen
Orla Lindskov


Min oplevelse:

Jeg kan nu se klart uden mine briller

Kære Orla

Ved et tilfælde opdagede jeg, at jeg, hvis jeg tog brillerne af, kunne jeg se alt omkring mig.

Når jeg nu sætter mig til tasterne for at sende dig en hilsen, er det noget, jeg længe har haft lyst til. Jeg synes nemlig, du skal vide, at jeg er så taknemmelig, fordi du bliver ved med at holde møder i Valby.

For mig er dine møder ikke kun til stor glæde og opbyggelse. Men jeg har også oplevet helbredelse for så mange ting, at jeg har svært ved at huske dem alle. Jeg ved også, at jeg ikke er den eneste, der er glad for møderne.

Jeg synes også, at jeg skylder dig en redegørelse for, hvad der er sket med mine øjne, efter at du har bedt for dem på flere møder.

Så vidt jeg husker, fortalte jeg dig til et møde, at mine øjne var blevet helbredt. Ganske vist ved jeg godt, at du har mange vidnesbyrd om helbredelse at holde styr på. Men jeg tror alligevel, at du vil være interesseret i mit tilfælde.

Jeg har i nogle år oplevet, at mit syn svækkedes på grund af AMD på begge øjne. Jeg har brugt briller i hen ved 40 år. Men selvom jeg efterhånden fik stærkere og stærkere briller, gik det ned ad bakke med mit syn.

Jeg var rædselsslagen, fordi jeg vidste, at det i værste fald kunne gøre mig blind. Derfor bad jeg om forbøn ved flere af dine møder for ca. et til halvandet år siden.

Da der ikke umiddelbart hurtigt skete nogen forandring, tænkte jeg ikke så meget mere over det.
Men så alligevel blev jeg noget urolig, da jeg opdagede, at jeg ikke klart kunne se ansigterne på de mennesker, der kom gående imod mig. Jeg så kun en lyserød klat.

Ved et tilfælde opdagede jeg, at jeg, hvis jeg tog brillerne af, tydeligt kunne se alt omkring mig, – også folks ansigter. Samtidig opdagede jeg, at de træer, jeg dagligt kunne se fra mine vinduer, ikke kun var en grøn masse. Hvis jeg tog brillerne af, kunne jeg se de enkelte blade. Og minsandten om jeg ikke også pludselig kunne læse uden briller. Brillerne, som jeg uden problemer havde brugt i flere år, var nu helt ubrugelige. Stor tak til Gud – og også til dig Orla, som bruger din tid på at formidle Guds helbredelse.

Midt i alt det skulle jeg møde til konsultation på et af vore hospitaler med henblik på en operation af mit ene øje, som jeg har haft problemer med ud over AMD.

Lægen her foretog en synstest. Men kunne slet ikke få den til at passe med den synstest, som var taget af min øjenlæge for et år siden. Vi blev enige om at udsætte en evt. operation.

Kærlig hilsen fra
En kvinde som Jesus hjalp