PastaParty udgiver CD nr. 2

Tre år efter det første album udkom, har PastaParty udgivet deres andet album, PastaParty 2, med 10 hyggelige og lidt skøre sange om alt fra Noa og Jonas til kokosnødder og granatæbler.

PastaParty 2 består af 10 sange, hvoraf nogle er helt nyskrevne og andre er ældre danske sange eller oversatte amerikanske børnesange. Men fælles for dem alle er, at de er akkompagneret af Simon Bartholdy og hans ukulele. Derudover medvirker Søren Ehlers på trommer og Anders Tuxen på guitar og bas.

PastaParty er kendetegnet ved den uformelle og legende indfaldsvinkel på troen på Gud. Det mærker man også på PastaParty 2, hvor der bliver råbt i flere af sangene og ikke kun sunget skønsang. Men det er der faktisk en pointe i, siger Simon Bartholdy:

”Det er vigtigt at lave musik, som appellerer til både drenge og piger. Pigerne er nemme at fange, men det er sværere med drengene. Men vi ved, at det appellerer stærkt til drenge, når man må råbe lidt og have det sjovt og samtidig kan lære noget om Gud og troen på ham. Og så er jeg måske også selv lidt en stor dreng indeni, så jeg elsker det!”

PastaParty 2 er blevet til i et samarbejde med Luthersk Missions Børn og Unge (LMBU), hvor Simon Bartholdy er ansat som børnemusikkonsulent.

PastaParty 2 kan købes online for 100 kr. på www.shop.lmbu.dk.