Fangekoret udgiver ny CD

Louise Adrian og Fangekoret modtog i juni Fællesskabsprisen 2018.

Fangekoret fejrer udgivelsen af sin nyeste CD med et release-party i Apostelkirken, Saxogade 13, Kbh. V. den 27. september fra kl. 16.30.

”Denne CD er smerte, fejltrin, skyld, skam, anger, håbløshed, tristhed, had, håb, glæde, kampvilje og tro skrevet ned på papir og tilsat musik,” skriver Tom Hansen, der selv er sanger i Fangekoret. Han tilføjer, at det nu 24 år gamle kor, som ledes af Louise Adrian, er blevet kaldt ”Kriminalforsorgens mest resocialiserende tiltag”.

Unoder

– Den nye CDs titel, UNODER, er på ingen måde en bagatellisering af de handlinger, der ligger til grund for vores forbrydelser, men derimod en reference til, at vi bestemt ikke er skolede sangere, forklarer Tom Hansen og tilføjer: ”Vi er utroligt stolte af denne CD og vores medvirken i Fangekoret. Der er mange ting vi ikke er stolte over at have gjort, men alle er stolte over at synge i Fangekoret.”

Koncert med nye numre

På releasedagen giver Fangekoret en koncert klokken 17 med nogle af de 14 nye numre, som er blevet indspillet gennem de seneste 3 år.

Den nye CD kommer til at koste 120 kr, men kan købes for kun 75 kroner på releasedagen.

Tilmelding til Cafeexit senest d. 24. september, da der kun er et begrænset antal pladser, oplyser Louise Adrian.