Hekse-aktion mod dommer fik kristne til at bede

Den nyvalgte katolske højesteretsdommer Brett Kavanaugh og præsident Trump blev forsøgt forhekset af modstandere i en okkult boghandel i Brooklyn.

Sidste lørdag deltog 60 personer i en seance i New York for at forhekse præsident Donald Trump, den nye højesteretsdommer Brett Kavanaugh og senator Mitch McConnell. Det fik en mindre gruppe kristne og eksorcister til at møde op for at bede mod hekseriet.

Ifølge avisen The New York Post havde over 1.300 personer haft planer om at deltage, men kun 60 mødte op i en okkult boghandel i Brooklyn. Alligevel følte de kristne et behov for at modvirke hekseriet med bøn.

Hekse-arrangementet blev organiseret og live-streamet af boghandlen Catland Books. Ifølge The Christian Post var ceremonien en protestaktion efter udnævnelsen af Brett Kavanaugh.

Der har været mange protester i forbindelse med valget af Brett Kavanaugh som højesteretsdommer, ikke mindst på grund af hans konservative syn på abort.

Ville skade dommeren

Dakota Bracciale, som er medejer af Catland Books, fortalte BBC News, at hekseriet skulle ”afsløre Brett Kavanaugh som den, han virkelig er, skade ham og føre ham til fald.”

På heksenes alter kunne man se lys og fotos af både præsidenten, dommeren og senatoren.

Arrangørerne udtalte til BBC, at de forventede resultater hurtigst muligt, men tilføjede, at ”der ikke er nogen fast tidshorisont for den slags ting.”

Den nye højesteretsdommer blev under screeningen forud for udnævnelsen beskyldt for medvirken i et voldtægtsforsøg, som skulle være foregået over 30 år tidligere. Brett Kavanaugh fastholdt sin uskyld, og der var udbredt undren over, at professor Christine Blasey Ford for første gang fremførte sine beskyldninger mod ham på dette tidspunkt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Donald Trump støttede sin kandidat til højesteretsposten gennem hele processen. Senere undskyldte han overfor den nye dommer og hans familie for den hetz, de havde været igennem.

I Christian Post udtaler Dakota Bracciale og Catland Books, at de tidligere med held har udført okkulte ritualer mod offentlige personer, inklusive præsidenten.

– Vi føler, at ritualerne var en success, idet de prøvede at afsløre Trump…lige fra Ruslands-undersøgelsen til pengene til Stormy Daniels, sagde heksene.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg var rystet over hekse-ritualet, for satanister påkalder det onde og de kan skade mennesker, som ikke står i nådens stand, siger den katolske eksorcist Father Gary Thomas.
Kalder på det onde

I en artikel i The National Catholic Register udtaler den katolske eksorcist Father Gary Thomas, at præsterne beder for Kavanaugh, fordi hekseri bør tages alvorligt.

Father Thomas fortæller, at han blev rystet, da han hørte om det planlagte hekse-ritual. Ifølge The Exorcist deler flere af præsterne hans opfattelse.

– Jeg sendte dette til en masse eksorcister i går, og deres reaktion var ligesom min. Det viser, at der ikke er tale om fri fantasi, siger Father Thomas.

Præsten tilføjer, at han gennem de seneste mange årtier har set en øget frimodighed blandt folk med tilknytning til det okkulte.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”De er mere frimodige, fordi offentligheden er blevet mere åben for det dæmoniske. Men det handler om en besværgelse af ondskab – det handler ikke om ytringsfrihed. Hvis man fremmaner den personificerede ondskab, hører det ikke under ytringsfriheden. Sataniske kulter vil ofte begå kriminalitet, de begår mord og øver seksuel vold mod alle i deres kult,” udtaler Father Thomas.

Kristne er under nåden

Præsten bemærker også, at mennesker, som ”står i nådens stand” kun oplever begrænset skadevirkning af forbandelser og hekseri.

Derimod kan andre mennesker opleve alvorlige symptomer som fysisk sygdom, psykoser, depressioner og dæmonangreb.

”Beslutningen om at gøre dette mod en højesteretsdommer er en afskyelig handling, som siger meget om disse menneskers karakter. Det skal ikke undervurderes eller afvises. Der er tale om virkelig onde mennesker,” understreger Father Thomas.