Kristne forfattere på bogmesse

Bl.a. præsenterede den tidligere efterretningsofficer i CIA Michele Rigby Assad sin nye bog.

Michele Rigby Assad mødte læserne face-to-face på ProRex Forlags stand på BogForum. Her er hun sammen med forlagssekretær Else Marie Larsen.

 

 

Tidligere efterretningsofficer i CIA Michele Rigby Assad ramte publikum i hjertet, da hun afsluttede interviewet på Fag- og DebatScenen med et stjerneklart kristent vidnesbyrd.

Hun var i Danmark i anledning af BogForum for at præsentere sin bog ”Ud af skjul”, der er udgivet af ProRex Forlag.

Interviewer Lotte Thor (tidl. journalist i DR) spurgte den spinkle smilende kvinde, hvad hun havde lært af sine ti år som ekspert i bekæmpelse af terrorisme for den amerikanske efterretningstjeneste. Svaret faldt prompte:

”To ting: At være autentisk − det vil sige at være mig selv og tro på mine gudgivne evner. Og at stole på Gud.

Når frygten truede med at overmande mig, besluttede jeg at stole på Gud og holde fast i, at han var nær hos mig.”

Denne bekendelse stod stærkt på baggrund af hendes beretning om oplevelser i lande i Mellemøsten. Hun var udsendt sammen med sin egyptiskfødte mand, der som ung måtte flygte fra sit hjemland, fordi han er kristen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:På ProRex’ stand holdt Michele R. Assad mini-foredrag i løbet af dagen, og tilhørernes spørgelyst afslørede, at hun tog dem med storm. Ikke blot har hun stor viden om konfliktfyldte mellemøstlige lande, men hun har på egen krop mærket konsekvenserne heraf.

Bogen ”Ud af skjul” er hendes fortælling om, hvorfor hun valgte sådant et farligt liv, og hvad hun og hendes mand bruger deres liv og erfaringer til nu – og det er ikke mindre nervepirrende og inspirerende.

Kirsten Steno fortæller om sin nye bog ”Hjem hjerte sjæl” på ProRex Forlags stand på BogForum i København. Fotos: Kaj Gøgsig
Også danske forfatter

Blandt de danske forfattere var Kirsten Steno, der i sine mini-foredrag på bogmessen fortalte fængende om sin nye bog ”Hjem hjerte sjæl”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Den handler bl.a. om, at man kan føle sig hjemløs i sit eget hjem, men at det er muligt at få et ”hjem”, hvor alle føler sig hjemme uanset alder, økonomi og familieform.

Tilhørernes spørgsmål og reaktioner vidnede om, at Kirsten Steno med dette emne rørte ved hjerterne.

Efter BogForum

”Efter tre travle dage på BogForum er følelsen af taknemlighed overvældende,” siger forlagsleder Christian Larsen.

”I mylderet af forfattere i alle afskygninger skilte vores to kvindelige forfattere sig ud med deres unikke livsberetninger, hvor den kristne tro ikke bare er en undertone, men selve livsgrundlaget. ”


Artiklen fortsætter efter annoncen: