Tonny er ny skoleleder på Agerskov Kristne Friskole

Det bliver 42-årige Tonny Dall Sørensen fra Haderslev, som bliver den nye leder på den kristne friskole.

– Tonny har en varm og tillidsvækkende personlighed, som indbyder til samarbejde. På samme tid er det bestyrelsens opfattelse, at Tonny vil være i stand til at udvise den omsorgsfulde skoleledelse, vi har ledt efter, lyder det fra formanden John Lausten Thomsen på Agerskov Kristne Friskole.

Det bliver dermed Tonny Dall Sørensen fra Haderslev, som fra 1. marts stiller sig bag roret på skolen.

Han er 42 år gammel og gift med Heidi H. Sørensen og sammen har de 3 teenagebørn. Han beskriver sig selv som humoristisk, udviklingsorienteret, dedikeret, loyal, lyttende og robust.

Tonny er oprindeligt udlært tømrer. Senere har han læst engelsk på seminariet, undervist på og været med i ledelsen for Sommersted Efterskole samt været landsleder for Indre Missions Ungdom gennem en længere årrække.

I 2014 færdiggjorde han Diplom i ledelse og var i 2017 forfatter til bogen ”Den autentiske leder”.

Med udgangspunkt i Nehemias’ Bog får læseren inspiration til at blive en autentisk leder efter bibelsk forbillede.

”Gennem et liv i bøn kommer vores hjerte i kontakt med Guds hjerte. Så for vores egen skyld og for de menneskers skyld, vi er sat til at tjene, skal vi bede. Ja, der stod skal. Hvis du ønsker at være en åndelig leder – en leder efter Guds hjerte – skal du bede. Men tænk hellere på det som en invitation – et . Du må være koblet på Guds plan, må være med til noget stort, du må leve tæt på Guds hjerte.” skriver Tonny i bogen.

Så det er en kompetent leder med en god forståelse for bibelsk lederskab, som nu overtager tøjlerne på skolen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tonny Sørensen engagerer sig generelt i kirkelig ledelse. Blandt andet besidder han flere tillidsposter og er således formand for Konfirmandkursus og Sydvestjyllands Efterskole. I fritiden dyrker han sport og engagerer sig også i asylarbejde.

I hans bog understreger han behovet for, at man som kristen leder lever med integritet:
”Nehemias’ karakter var og blev formet af relationen til hans egentlige overordnede – ikke kong Artaxerxes af Persien – men Gud den almægtige.” skriver han.