Connections Danmark holder ’Bibelskole for alle’ i Esbjerg

Bruno Knutzen vil holde 4 lektioner om lederskab.

Connections Danmark afholder igen i år bibelskole i løbet af året med start den 30. marts i Kirkecenter Livets Kilde på Ådalsparken 33 i Esbjerg. Samlet tema for 2019 er ”Bær frugt”.

Ved det første bibelskole-arrangement vil pastor Bruno Knutzen give 4 lektioners inspirerende undervisning om apostolisk, profetisk visionært lederskab.

Bruno har selv stor erfaring i ledelse og tjener sammen med sin hustru Rakel ud fra Impactchurch i Roskilde, hvor de har en voksende menighed.

Connections bibelskole er åben for alle. Det skal bemærkes, at der vil blive undervist på leder-niveau, og at der kan blive lukket for tilmelding pga pladsmangel. Tilmelding og yderlig information om bibelskolen kan ske via Connections Danmarks hjemmeside.

Connections Danmark er et netværk af forskellige frikirker og tjenester, som relaterer til hinanden i et levende fællesskab. Netværket Connections Danmark ønsker at opfylde Jesu befaling om at gøre alle folkeslagene til hans disciple og at lære dem at holde alt det, som han har befalet os.