Inspirationsdag om at være kirke for og med farsitalende

Leder af Elams arbejde i Europa, Kenneth Kühn, underviser.

Bethelkirken og stiftsudvalget for folkekirkens migrantsamarbejde i Aalborg Stift inviterer sammen med Elam ministries til inspirationsdag i Bethelkirken den 16. marts kl. 10-20.30.

Muslimer fra Iran og Afghanistan banker i disse år på kirkens dør i Danmark. De er åbne for evangeliet, og dermed har kirken både en historisk missionsmulighed og en stor udfordring, forklarer arrangørerne.

Elam Ministries hjælper kirker i Europa med at lære nye troende fra Iran og Afghanistan at være disciple af Jesus.

På inspirationsdagen vil Kenneth Kühn, der leder Elams arbejde i Europa, sammen med et iransk team fra Elam dele ressourcer, eksempler, råd og indsigt i at tjene de persisktalende konvertitter og integrere dem i kirkens fællesskab.

Det danske spor handler om ”Integration og discipelskab” med følgende emner: Historien om Guds virke blandt iranere og afghanere; Vejledning i at disciple persisktalende konvertitter; Ressourcer og redskaber i missionsarbejdet. Der vil også være tid til spørgsmål og samtale.

Farsi-sproget har fokus på ”Velsignelsen ved at følge Jesus” med: Persisk lovsang; Undervisning på farsi, Samtaler og forbøn.

Dagen koster 50 kr. inkl. frokost og aftensmad. Der vil være salg af persiske bibler og bøger.

Tilmelding til frokost og persisk aftensmad senest den 13. marts til Margit på mkwp@live.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen:Efter aftensmaden vil der være lovsang, forbøn og en tale.