Musical om Dronning Ester

Nordsjællands Efterskole opfører ”Dronningen af Persien”.

I 2013 opførte Nordsjællands Efterskole for første gang musicalen om Dronning Ester. Arkivfoto.

Den 15.-17. marts opfører Nordsjællands Efterskole musicalen ”Dronningen af Persien”.

Hele elevholdet og medarbejderne på skolen har medvirket til musicalen. Nogle står på scenen, andre styrer teknikken, bygger scenen op eller har andre praktiske opgaver før, under og efter forestillingerne. Men alle oplever glæden ved at løfte i flok og sammen skabe noget stort, som ingen kunne gøre alene.

Bibelsk underholdning

”Dronningen af Persien” indeholder en romantisk kærlighedsduet, persisk dans og jødisk folkedans, bitchfight, hængning og kamp på liv og død. Beretningen er fuld af intriger, drama og humor med udgangspunkt i Esters bog i Det gamle Testamente.

I ”Dronningen af Persien” møder vi mennesker, der holder fast ved, hvem de er, og hvad de tror på – med risiko for at miste alt, også livet! Derudover handler det blandt andet om racisme, jalousi og længslen efter kærlighed og om, hvordan uigennemtænkte ord og handlinger får store konsekvenser, fortæller Nordsjællands Efterskole.

Forestillinger

Musicalen skal vises for andre skoler, folk i lokalområdet, tidligere elever og forældre. Fredag den 15. marts og lørdag den 16.marts er det kl. 19.00, og søndag den 17. marts kl. 14.00.

Entré: 40,00 kr. pr. person over 12 år, og man betaler ved indgangen. Gratis servering i pausen.

Skolens adresse er: Nordsjællands Efterskole, Aggebovej 34 i Helsinge.