Pernille Liland opbygger nyt nordisk netværk af profeter

Hun er selv et eksempel på den nye bølge af moderne profeter, der fungerer i hverdagen.

Pernille Lilland var med til at arrangere konferencen i Horsens, hvor hun også selv talte. Hun står helt fremme på kanten af platformen – rent bogstaveligt – men også i overført betydning.

Pernille Liland oprettede i januar 2019 et netværk for nutidige profeter ”Nordic Prophetic Network” – og til den første konference i Horsens Pinsekirke i forrige weekend kom der over 140 deltagere – især kvinder.

Konferencen fortæller Pernille Liland selv om på side 9. Her var de skotske profeter Emma Stark og Sarah-Jane Biggart gæstetalere, men Pernille underviste også selv. Og de sidste 20 år har hun faktisk været en profetisk forkynder i og udenfor Danmark.

Pernille holdt sine første prædikener i 1994 i Phillippinerne og Australien, mens hun fik en bibelskoleuddannelse på Hillsong Leadership College i Sydney.

I begyndelsen af deres ægteskab var Pernille og Andreas præstepar i Grindsted Pinsekirke.
De har været med til at opbygge Impactchurch i Roskilde.

I 7 år arbejdede Pernille, der er læreruddannet fra Zahles Seminarium, med ”Impact Bible School” sammen med Wayne og Gwenda Simmonds fra Wales.

Samtidig blev hun inviteret til at tale og undervise i Tyskland, Polen, Rumænien, på Færøerne, i Wales og Norge.

På det seneste er hun selv blevet udfordret til at leve sit profetiske kald fuldt ud i overgivelse til Gud på et stærkere niveau.

Det bærer nu frugt på flere måder. I 2018 blev hun inviteret til at tage del i henholdsvis ”European Prophets Gathering”, ledet af Sharon Stone, samt den årlige ”Global Consultation of Prophets” med 160 profeter samlet fra hele verden i 3 dage, ledet af Cindy Jacobs i Dallas, USA.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I maj skal hun mødes med profeter i Helsinki, Finland og senere i år på Island og Færøerne.

Planen er at samle en håndfuld profeter til Nordisk Rundbordsmøde i år, samt et tilsvarende møde for anerkendte danske profeter i 2020.

– Det er her, vi kan vi høre sammen fra Herren og tale, bede samt i fællesskab udgive ord om Himlens Strategier, som gerne skal bære god frugt for vækkelsen i Norden, fortæller hun.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi opbygger lige nu et netværk af profetiske kristne i hele Danmark til at fungere med god frugt i hverdagen, på arbejdspladsen, i kirkerne og i fælleskaber.

Pernille har tre apostolsk-profetiske lederpar i ryggen og flere nationale ledere, som deltager på events. Derudover er Emma Stark hendes personlige mentor.

Man kan se mere information på www.NordicProphetic.com samt på Facebook, under Nordic Prophetic Network.

I dag bor Pernille og Andreas i deres drømmehus i Næstved med deres to teenagedrenge. De er med i lederteamet i Næstved Bykirke, som ledes af Michael og Lucinda Rasmussen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Pernille driver et konsulent- og vikarbureau med kontakt til kommunerne.

Hun har skrevet 2 bøger. ”Gennembrud for Lederskab” (udsolgt) og ”Kraft, Kærlighed & Sund Fornuft” på Aponet forlag.

Læs også: Over 140 ville lære at praktisere den profetiske gave