Sharon Stone underviser om profeti i Kulturcentret i København

Når Sharon Stone går i gang med at profetere, kommer ordene ofte i en næsten uafbrudt strøm.

Den 29., 30. og 31. marts får Kirken i Kulturcentret besøg af den amerikanske profet Sharon Stone.

Fredag aften er der åbent møde for alle interesserede.

Lørdag er der to seminarer kl. 10 og 13.30 med undervisning. Her betaler man et mindre beløb for at være med. Men man behøver ikke tilmelde sig på forhånd, fortæller Asbjørn Kristiansen fra Kulturcentret.

Desuden er der profetisk betjening lørdag aften. Og endelig taler Sharon Stone også ved søndagens gudstjeneste i Kirken i Kulturcentret.

Kirken har haft besøg af Sharon Stone 7 gange før, hvor hun har talt ved forskellige lejligheder. Så hun er en kendt skikkelse.

Sharon Stone er oprindeligt amerikaner, men flyttede for mange år siden til England, hvor hun nu har en profetisk tjeneste, bl.a. på www.propheticvoice.tv. Hun er gift med Greg Black og bosiddende i Windsor.

Hun er grundlægger af organisationen Christ International Europe, www.cieurope.org.
Om programmet i København siger Asbjørn Kristiansen:

– Med profeter ved man jo aldrig, hvad der sker. Men som regel nøjes hun ikke med at tale, men profeterer også over dem, der er til stede. Og det er uhyre præcist. Naturligvis kan hun også tage fejl, som alle andre. Men det er næsten altid meget skarpt, fortæller han.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ved seminarerne udfordres deltagerne til at forsøge at profetere over en anden ukendt person.

Øvelsen skal give et skub til, at man lægger mærke til, at Gud taler gennem billeder og tanker.

– Har det haft en virkning, at hun tidligere har været på besøg og undervist? Er der flere, der nu profeterer?


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Ja, men det er nok mest i cellegrupperne, at man oplever det. Her sker der spændende ting, fortæller Asbjørn.

Emnet er ”At kende og reagere på Guds tiltale”.

Undervisningen vil udfordre deltagerne i nogle af de valg, de står overfor i deres liv med Gud.

Vil de adlyde Guds ord ind i deres liv?


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Lørdag aften kalder vi for Helligåndsaften, siger Jarle Tangstad, der er ledende pastor.

”Vi forventer en aften, hvor den enkelte på en særlig måde oplever et møde med den levende Gud. Hvis man, som menneske, ønsker at komme på et nyt, mere konstruktivt niveau i sit personlige liv, må man søge Gud. Det er kun ham, der kan forny vore tankemønstre – give os et nyt perspektiv for vores fremtid! siger Jarle Tangstad.