Grib straks-troen

”Kom og følg mig!” – Og STRAKS forlod de deres fiskegarn, deres far og alt hvad de havde i hænderne, og fulgte Ham.

Det fænomen har altid forundret mig, da Jesus kaldte de første disciple. Der må være udgået en overnaturlig magnetisme og kærlighed fra Jesus, som tændte en ”blind tro” i disse unge fyre.

Jesus truede ikke ad dem, og der var ikke en snært af hårdhed i hans stemme.

Dørtærskel af tillid

Gud inviterer os i denne tid til RÅ tro – en ”straks-tro”, som de første disciple. Når der skal brydes ny jord, må man træde over en ny dørtærskel. Og alt vi behøver at vide er, at HAN som kalder, er tro-værdig!

Og Helligånden siger i dag: – Vil du rejse dig og tage skridtet, og bare gå? Jeg har kaldet dig, udrustet dig og sendt dig. Ikke fordi mennesker beder dig om det, men fordi du har hørt mig!

Du må ikke tvivle på, om du har hørt Gud – for Jeg har talt, frygt ej, gå blot. Jeg baner vejen foran dig, bronzedøre knuser jeg, jernslåer hugger jeg over – de krogede veje retter jeg ud – ja selv bjergene som ser for høje ud – jævner jeg for dig. Når du sætter den ene fod foran den anden, skal du se miraklet ske…

Det er en tid med nye beslutninger og nye tros-skridt. Alt gi’r ikke mening, og hvis du ser på omstændighederne, synker du. Men hvis du ser på mig, siger Herren, er alting muligt! For det er en tid med mirakler, tegn og undere. Det er en tid for overnaturlig indgriben, og en tid for stor sejr over kæmperne i landet, en tid til at gå og tage det, som tilhører dig og dit folk! Vil du gå med?

Danmark fuld af kæmpedræbere

Når jeg beder for Danmark, ser jeg billedet af David løbende med Goliats hoved i udstrakt arm, dryppende af blod og under høje sejrsråb, alt imens han svinger stenslyngen i sin højre!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hvis du vil forlade dit sikre ”fiskegarn” og leve med Jesus i nuet – skal du blive en kæmpe-dræber og en mirakel-skaber! Lad Hans stemme drage dig ud af det velkendte og ind i et tæt fællesskab med kongernes Konge – et liv fyldt med mirakler og mange sejre!