Christians Eriksens hjerte – et tegn på Danmarks åndelige opvågning?

Af Pernille Liland. Leder af Nordic Prophetic Network.

Lørdag aften kl. ca. 18.55 er jeg på vej i bilen til et profetisk helbredelsesmøde i Esbjerg. Min mand ringer til mig hjemmefra, lige før jeg svinger ind på parkeringspladsen og siger: ”I må bede for Christian Eriksen, det ser ikke godt ud”.

Jeg ankommer til en tætpakket kirke og kort tid efter, under lovsangen, står en dreng på 7 år med tårer i øjnene og hiver i T-shirten på Amy Kemp, som er aftens taler. ”Du må bede for vores fodboldspiller,” hulker drengen.

Amy giver mikrofonen til mig, og vi begynder alle i hele salen at bede sammen og befale livet at komme tilbage til Eriksens hjerte, og at han vil vågne op uden nogen mén!

Jeg hører mig selv dernæst profetere fra platformen:

”Og Guds Ånd siger, at dette er et tegn på, at mange hjerter i Danmark nu bliver vakt til live for mig, siger Herren. Jeg helbreder Danmarks hjerte!

Og som David Wagner i USA profeterede, at Danmark vil blive kendt for færre hjertesygdomme og for naturlige helbredelser af hjerterne i Danmark, sådan arbejder jeg stadig på at genoplive Danmarks hjerter for mig”…

3 år fra oktober 2019 – 2022

I oktober 2019 profeterede Wagner, at ”over de næste 3 år bliver Danmark kendt for den laveste procent af hjertesygdomme, naturlige helbredelser af hjerter og videnskabelige opdagelser, som har med menneskets hjerte at gøre”, som et tegn på, at Gud invaderer vores nation igennem vores hjerte, og ikke igennem vores logiske og videnskabelige fornuft.

Jeg blev lørdag aften igen mindet om profetien i Ezekiel 36:26, hvor Herren lover at give sit folk et nyt hjerte af kød og en ny ånd i deres indre. Et profetisk løfte om frelsen til enhver, som kalder på Jesus Kristus.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mange gav deres liv til Jesus under Amy’s forkyndelse den aften, og flere blev mirakuløst helbredt, da vi lagde hænder på de syge.

Lad os stå sammen i fortsat bøn og tro på, at danskerne er på vej tilbage til barnetroen i hjertet, bønnens enkle kraft og behovet for frelsen i Jesus Kristus.