Godt nyt til små bibelstudie fællesskaber

Introduktionsvideoen til Biblegroups.today kan ses på https://www.biblegroups.today.

Med ønsket om at skabe et skandinavisk bibelstudiemateriale, hvor Bibelens tekster og hverdagsliv mødes, har ”Biblegroups.today” set dagens lys. Visionen for biblegroups.today er at skabe tekst- og livsnært, aktuelt og dynamisk bibelstudiemateriale til alle bøger i Bibelen i en skandinavisk kontekst, oplyser de i en pressemeddelelse.

Biblegroups.today har netop holdt sin første stiftende generalforsamling. Da man ønsker et skandinavisk samarbejde, består den nye bestyrelse også af norske repræsentanter. Det er lektor Simeon Ottosen, Norge, formand Bjarne Ellegaard, Danmark og stifter Henrik Hadberg, Danmark.

”Fremadrettet kommer biblegroups.today til at bestå af en bestyrelse og en ansat stab. I den forbindelse skal vi til at finde ud af, hvem der gør hvad, og hvem der træffer hvilke beslutninger,” udtaler Henrik Hadberg i pressemeddelelsen.

Læs resten af artiklen her på Udf.nu